Μέχρι και οι παίκτες του Βόλου σταμάτησαν στο πέναλτι… (vids)

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Μέχρι και οι παίκτες του Βόλου σταμάτησαν στο πέναλτι… (vids)

Μέχρι και οι παίκτες του Βόλου σταμάτησαν στο πέναλτι… (vids)
Ο Φωτιάς έπαιξε… άμυνα στο Καραϊσκάκη «κόβοντας» βαθμούς από τον Ολυμπιακό και η εικόνα απλά τον «ξεγυμνώνει». Όπως και οι παίκτες του Βόλου…
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα βλέποντας την διαιτησία του γνωστού και μη εξαιρετέου Φωτιά (σ.σ. γνήσιο τέκνο της «εξυγίανσης») στο Καραϊσκάκη. Δεν είναι ο πρώτος εδώ και χρόνια που παίζει μπάλα και αυτός με στόχο να μπει stop στον Ολυμπιακό. Το έκανε και το κατάφερε στο 1-1 με τον Βόλο.

Ο Φωτιάς που «έκλεισε τα μάτια» στις καθυστερήσεις δίνοντας μόλις 7 λεπτά στο φινάλε και που εκτέθηκε από τους ίδιους τους παίκτες του Βόλου. Πιο χαρακτηριστική φάση από αυτή του 95ου λεπτού δεν υπάρχει! Μεγαλύτερο «ξεγύμνωμα» από αυτό που του έκαναν οι ίδιοι οι παίκτες του Βόλου δεν θα μπορούσε να συμβεί για τον διαιτητή Φωτιά.

Ο Ρέαμπτσιουκ «γκρεμίζεται» μέσα στην περιοχή μπροστά στα μάτια του Φωτιά! Σταματούν όλοι, μα όλοι! Ακόμη και οι αμυντικοί του Βόλου μένουν ακίνητοι περιμένοντας προφανέστατα τον Φωτιά να σφυρίξει πέναλτι! Και όμως ο Φωτιάς δεν… βλέπει τίποτα όπως και το VAR προφανώς… απορροφημένο από την μυθική ευκαιρία που χάνει δευτερόλεπτα μετά ανενόχλητος ο Ντε Λα Φουέντε.

Το πέναλτι που ουσιαστικά το… έδωσαν οι ίδιοι οι παίκτες του Βόλου, το αρνήθηκαν Φωτιάς και VAR!

Και πώς να μην το αρνηθεί ο Φωτιάς όταν σε όλο το 90λεπτο παίζει Βόλο! Κουβέντα στις συνεχόμενες και εκνευριστικές καθυστερήσεις, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να του κάνει πλάκα, κάρτες χωρίς λόγο σε παίκτες του Ολυμπιακού όπως μπορείτε να δείτε στο χαρακτηριστικό βίντεο στο μαρκάρισμα του Μπα που κόβει την αντεπίθεση αλλά ο Φωτιάς βλέπει φάουλ και του δίνει και κάρτα!

Είπαμε, «εξυγίανση»… Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και θα καταλάβετε…

Δείτε παρακάτω το Link...

Δείτε εδώ όλες τις φάσεις! 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate