Μαρσέλο: Η πρώτη ανάρτηση του Βραζιλιάνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Μαρσέλο: Η πρώτη ανάρτηση του Βραζιλιάνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Μαρσέλο: Η πρώτη ανάρτηση του Βραζιλιάνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Μαρσέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα Social Media μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και για ακόμα μια φορά ευχαρίστησε τους οπαδούς των Πειραιωτών για την θερμή υποδοχή.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Παίκτης του Ολυμπιακού είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Λίγο μετά τη φιέστα ο 34χρονος αριστερός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 1+1 ετή μαζί με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Μαρσέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης του Ολυμπιακού και ακόμα μια φορά ευχαρίστησε τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων για την θερμή υποδοχή.

Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου:

«Πολύ ξεχωριστή μέρα για να αρχίσω τη νέα περιπέτεια. Πάντα μαζί με την οικογένειά μου. Εκπληκτικό καλωσόρισμα από όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate