Κασάμι αλλά και «6αρι» για το μεταγραφικό μπάζερ μπίτερ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Κασάμι αλλά και «6αρι» για το μεταγραφικό μπάζερ μπίτερ

Κασάμι αλλά και «6αρι» για το μεταγραφικό μπάζερ μπίτερ
Μπορεί να υπάρχει έντονη κινητικότητα για να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Κασάμι, όμως δεν μπαίνει στοπ στην υπόθεση εξαριού. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή, επιβάλλεται για να μπορέσει και ο Γιαν Εμβιλά να έχει έναν ισάξιο αντικαταστάτη και να παίρνει ανάσες, αλλά προφανώς και να ανέβει ποιοτικά στο δημιουργικό κομμάτι η ομάδα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Παϊτίμ Κασάμι βρέθηκε χθες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Θρύλου με τον Βόλο. Ο 30χρονος μέσος είναι ελεύθερος και είναι σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας για να φορέσει και πάλι τα «ερυθρόλευκα».

Μία πιθανή προσθήκη του Κασάμι όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει κίνηση για καθαρό εξάρι. Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο και ο Ντάνι Γκαρσία παραμένουν ψηλά στη λίστα της ομάδας και οι επικοινωνίες με τους ατζέντηδες των παικτών (αλλά και τις ομάδες) δεν έχουν σταματήσει.

Φαίνεται πως ο Θρύλος πάει για ένα δυνατό μεταγραφικό μπάζερ μπίτερ, που θα βελτιώσει πολύ την ομάδα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate