Η αλήθεια για τα λεφτά της Περιφέρειας στην ΑΕΚ και το θράσος των κιτρινόμαυρων ΜΜΕ!

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Η αλήθεια για τα λεφτά της Περιφέρειας στην ΑΕΚ και το θράσος των κιτρινόμαυρων ΜΜΕ!

Η αλήθεια για τα λεφτά της Περιφέρειας στην ΑΕΚ και το θράσος των κιτρινόμαυρων ΜΜΕ!
 Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει την αλήθεια για τα λεφτά της Περιφέρειας στο γήπεδο της ΑΕΚ και το θράσος των ΜΜΕ της ΑΕΚ να μιλάνε για παραμύθια! 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το θέατρο του παραλόγου βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τη χρηματοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ. Όλα ξεκίνησαν όταν η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι δόθηκαν 35 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ και τα συνοδά έργα για την ομαλή λειτουργία του νέου γηπέδου. Οι δυστυχείς της Περιφέρειας σκέφτηκαν αφού δόθηκαν τόσα χρήματα να κερδίσουν και ένα πολιτικό όφελος, αλλά ατύχησαν. 

Στην ΑΕΚ βγήκαν από τα ρούχα τους και προχώρησαν σε διαρροή: «Ουδέποτε δόθηκαν 35 εκατομμύρια για το γήπεδο. Στο γήπεδο δόθηκαν 20 εκατομμύρια και τα άλλα 15 εκατομμύρια πήγαν στα συνοδά έργα». Δηλαδή ό, τι ακριβώς ανέφερε η Περιφέρεια στην ανακοίνωσή της! 

Φυσικά η Περιφέρεια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με αναλυτικότερη ανακοίνωση τονίζοντας ότι δόθηκαν 22 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του γηπέδου και 11,4 εκατομμύρια ευρώ για τα συνοδά έργα και τέλος η ΑΕΚ με νέα διαρροή δήλωσε ικανοποιημένη για τη νεότερη ανακοίνωση της Περιφέρειας! Με λίγα λόγια, γελάει ο κόσμος!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 33,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Καταρχάς αξίζει να σημειώσουμε το εξής: Τα συνοδά έργα (υπογειοποίηση, κτλ) τα οποία κόστισαν 11,4 εκατομμύρια ευρώ και πληρώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής, ήταν απαραίτητα προκειμένου να κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ. Χωρίς την υλοποίηση αυτών των έργων, το γήπεδο δεν θα λάμβανε άδεια λειτουργίας και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να δώσει αγώνες! Τα έργα αυτά ήταν απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του γηπέδου, την ασφαλή προσέλευση των θεατών και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών. 

Αυτά για τα 11,4 από τα 33,4 εκατομμύρια. Τα υπόλοιπα 20 εκατομμύρια της Περιφέρειας που πήγαν; Μα φυσικά στην κατασκευή και τον εξοπλισμό του γηπέδου! Τα 20 από τα 75 εκατομμύρια για το νέο γήπεδο είναι χρήματα της περιφέρειας Αττικής, δηλαδή του Έλληνα φορολογουμένου! Φυσικά οι περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΚ διέδιδαν ότι «τα 20 εκατομμύρια πήγαν για την υπογειοποίηση». Όπως αποδείχθηκε όμως, τα 11,4 εκ. πήγαν για την υπογειοποίηση και ένα «ζεστό» και καθαρό 20άρι πήγε στην κατασκευή του γηπέδου. Όσο για τα υπόλοιπα χρήματα; Ας είναι καλά ο ΟΠΑΠ με τη χορηγία του, αλλά και τα λεφτά της ΟΥΕΦΑ για το Τσάμπιονς λιγκ των μηδέν βαθμών του 2018 που μπόρεσαν να δοθούν στο γήπεδο της ΑΕΚ με ειδική τροπολογία επί ΣΥΡΙΖΑ και να το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης!

Μέσα σε όλα, οι οπαδοί της Ένωσης έχουν το θράσος και ειρωνεύονται τον Ολυμπιακό για τη χρηματοδότηση του γηπέδου Καραϊσκάκη και κάνουν λόγο για τα χρωστούμενα του Λαυρεντιάδη προς τις τράπεζες. Κορόιδα Ολυμπιακοί, χρωστάτε το δάνειο, εμείς πήραμε επιχορήγηση. Οι οπαδοί της ομάδας που με το προηγούμενο ΑΦΜ της φέσωσε το Ελληνικό Δημόσιο με 325 εκατομμύρια ευρώ… 

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Αλλά το πιο απίστευτο από όλα είναι οι διαρροές τους για… «παραμύθια των ΜΜΕ του Ολυμπιακού» αναφορικά με τα λεφτά της Περιφέρειας! Προσπερνάμε ότι όσα λένε τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι είναι αλήθεια με βάση τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας και περνάμε σε κάτι άλλο:

Μιλάνε για παραμύθια, την ώρα που τα ΜΜΕ της ΑΕΚ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ τα όσα δημοσιοποιήθηκαν σε ρεπορτάζ ότι η υπεύθυνη αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής κατέθεσε μήνυση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη στο τμήμα εκβιαστών της Γ.Α.Δ.Α. καταγγέλλοντας ότι δέχτηκε απειλές από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ ότι θα την διώξει από την Περιφέρεια και ότι θα δέχεται επισκέψεις οπαδών της ΑΕΚ στο σπίτι της, επειδή διαπίστωσε (βάσει των ρεπορτάζ) ελλείψεις σε θέματα ασφαλείας του γηπέδου κάτι που θα μπορούσε να καθυστερήσει την έκδοση άδειας για το γήπεδο. Τα ρεπορτάζ ανέφεραν επίσης ότι η εντεταλμένη για θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας δέχτηκε επίσης απειλές και παραιτήθηκε!

Απόλυτη σιωπή όμως από τους μαχητές δημοσιογράφους των μέσων της ΑΕΚ.

  • Οι άνθρωποι που έγραφαν «Αυτούς θα φοβηθείτε;» για την ομάδα που τους έχει διασύρει με κάθε τρόπο.
  • Οι άνθρωποι που το πρωί έγραφαν «Στην έδρα μας είμαστε το αφεντικό» και το βράδυ έτρωγαν 5άρα.
  • Οι άνθρωποι που έγραψαν ότι «ο Μαρινάκης φοβάται τον Μελισσανίδη γιατί όπου τον συναντήσει χάνει» και από τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει σε 15 αγώνες από το σωματείο της Νέας Φιλαδέλφειας!
  • Οι άνθρωποι που δεν άσκησαν ποτέ κριτική στη μεγαλύτερη κωλοτούμπα της ανθρώπινης ιστορίας, την κωλοτούμπα Δημητριάδη για το όπλο του Σαββίδη, όπου κατέθεσε τα ακριβώς αντίθετα στα αθλητικά δικαστήρια το 2018 και στο ποινικό δικαστήριο το 2022.
  • Οι άνθρωποι που δεν έκαναν τον κόπο να δημοσιοποιήσουν τη σοβαρή καταγγελία για τη μήνυση κατά Μελισσανίδη!

Αυτοί υψώνουν το δάχτυλο και μιλάνε για τα παραμύθια των ερυθρόλευκων ΜΜΕ!

Κύριοι ακούστε πως έχουν τα πράγματα:

  • Καταπιείτε την πίκρα σας για τον μη ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι.
  • Αποδεχτείτε με σεβασμό το δωράκι των 33,4 εκατομμύριων από την Περιφέρεια (ουπς, συγγνώμη, των 22 + 11,4 θέλαμε να πούμε αφού απαιτείτε επιμερισμό).
  • Αγωνιστείτε για να μην διευρυνθεί το ρεκόρ σας με τις μόλις 8 νίκες σε 57 αγώνες με ξένους διαιτητές.
  • Ασχοληθείτε με την κατάληξη των μηνύσεων που δημοσιεύθηκε ότι υποβλήθηκαν από στέλεχος της Περιφέρειας κατά του προέδρου σας.
  • Ενημερωθείτε για την πορεία της έφεσης που κατέθεσε ο κ. Μελισσανίδης για την καμπάνα των 12 μηνών φυλάκισης που του επιβλήθηκε κατόπιν μήνυσης Κούγια.

Και επιτέλους κλείστε το στόμα σας!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate