Εκτοξεύτηκε η απόδοση του Ολυμπιακού για το Europa League

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Εκτοξεύτηκε η απόδοση του Ολυμπιακού για το Europa League

Εκτοξεύτηκε η απόδοση του Ολυμπιακού για το Europa League

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η πρώτη αγωνιστική του Europa League και η αλήθεια είναι πως δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά για το ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και ο Ολυμπιακός γνώρισε μια... πικρή ήττα από τη Ναντ με 2-1 εκτός έδρας στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μάλιστα, η συγκεκριμένη ήττα εκτόξευσε την απόδοση του Ολυμπιακού για να πάρει το τρόπαιο από το 50.00 στο 75.00! Από εκεί και πέρα το πρώτο φαβοί για να το σηκώσει είναι η Άρσεναλ που δίνεται στο 7.00, ενώ από κοντά είναι και η Γιουνάιτεντ στο 9.00! Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Ρόμα, Σοσιεδάδ και Μπέτις στο 18.00, το 20.00 και το 22.00 αντίστοιχα.

Πάντως, η ενίσχυση του Ολυμπιακού με τους Μαρσέλο και Μπιελ δείχνει πως οι πρωταθλητές Ελλάδος θα είναι αρκετά ανταγωνιστικοί για τη συνέχεια της διοργάνωσης, αρχής γενομένης από το εντός έδρας με την Φράμπουργκ την ερχόμενη Πέμπτη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate