Ατάκες Μίτσελ για Μαρσέλο και Ολυμπιακό στην Ισπανία

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ατάκες Μίτσελ για Μαρσέλο και Ολυμπιακό στην Ισπανία

Ατάκες Μίτσελ για Μαρσέλο και Ολυμπιακό στην Ισπανία
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero και στην εκπομπή «Radioestadio noche», παραχώρησε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακό, Μίτσελ, στην οποία ανέλυσε την απόφαση του να επιστρέψει στην ελληνική ομάδα, ενώ σχολίασε τα τρέχοντα ποδοσφαιρικά δρώμενα.  
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero και στην εκπομπή «Radioestadio noche», παραχώρησε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακoύ, Μίτσελ, στην οποία ανέλυσε την απόφαση του να επιστρέψει στην ελληνική ομάδα, ενώ σχολίασε τα τρέχοντα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

«Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος γιατί είμαι παθιασμένος με το επάγγελμά μου, έχω πάθος με την προπόνηση. Δεν έγινα προπονητής για να προπονώ μεγάλες ομάδες, αλλά έχω προετοιμασθεί σε περίπτωση που κάποιος με καλέσει», είπε ο Μαδριλένος τεχνικός και συνέχισε:

«Αυτοί που διοικούν, έχουν τους συνεργάτες τους. Είναι κοντά στους ανθρώπους με τους οποίους έχουν συνεργασθεί. Εάν ο Ραμόν Μεντόζα ήταν πρόεδρος όταν άφησα το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα είχα γίνει προπονητής ή αθλητικός διευθυντής. Κοιτάξτε την περίπτωση του Ζιντάν που έφτασε στο πρώτη ομάδα με τον Φλορεντίνο και κατέκτησε τρία Champions League».

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο έμπειρος προπονητής, επεσήμανε: «Ο κόσμος ήταν εξαιρετικά ευγενικός μαζί μου, είμαι σε έναν καλό σύλλογο και σε ένα καλό πρωτάθλημα», ενώ μιλώντας για τον αντίκτυπο του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό είπε: «Δεν μπορείτε να φαντασθείτε πώς είναι ο Μαρσέλο εδώ για τον κόσμο. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με όλους. Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του. Του έχω πει, ότι πρέπει να είναι καλά, δεν μπορεί να παίξει με κανέναν άλλο τρόπο».

Στην συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε αναφορά στην Εθνική Ισπανίας και στον Λουίς Ενρίκε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Λουίς Ενρίκε λαμβάνει πολλά με την προσωπικότητά του, αλλά ξέρει επίσης πώς να τα επιστρέψει. Εάν πιστεύει ότι πρέπει να υπερασπισθεί τον εαυτό του, το κάνει. Και νομίζω, πως είναι αξιοσέβαστος».

Όσον αφορά στο γυναικείο ποδόσφαιρο και τις 15 παίκτριες που ζήτησαν να μην κληθούν ξανά στην εθνική ομάδα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με τον προπονητή, Χόρχε Βίλντα, σχολίασε: «Βρίσκω απίστευτο αυτό που συνέβη. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του γυναικείου ποδοσφαίρου, αλλά μου λείπει η πληροφόρηση και από τις δύο πλευρές. Θεωρώ πάντως, ότι είναι παράδοξο να αναγκάζονται κάποιες παίκτριες, να μιλήσουν σε συνέντευξη Τύπου, παρά την θέλησή τους».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate