Το μεγαλύτερο κέρδος με τον Ντε Λα Φουέντε ήταν…

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Το μεγαλύτερο κέρδος με τον Ντε Λα Φουέντε ήταν…

Το μεγαλύτερο κέρδος με τον Ντε Λα Φουέντε ήταν…

Το ντεμπούτο του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, στην αναμέτρηση της Κύπρου, με τον Απόλλωνα Λεμεσού ήταν μικρό χρονικά, για να μπορέσει να δώσει ένα πρώτο δείγμα της αξίας του ποδοσφαιριστή και του τι μπορεί εκείνος να κάνει μέσα στο γήπεδο. Το βράδυ της Κυριακής, απέναντι στον ΠΑΣ, ο Ντε Λα Φουέντε έπαιξε πολύ παραπάνω, φορώντας τη φανέλα του Θρύλου. Και έδωσε ένα πιο σαφές, πρώτο δείγμα της παρουσίας του, στο γήπεδο. Ο Αμερικανός έπαιξε για περίπου μία ώρα. Αυτά ξεχώρισαν στο παιχνίδι του:

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 1) Ταχύς. Και δείχνει ότι έχει ακόμη να βελτιωθεί, φτάνοντας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο φυσικής κατάστασης, άρα και ταχύτητας.
 
2) Ψύχραιμος. Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να διαβάσει το παιχνίδι της ομάδας του και να γίνει κομμάτι αυτού. Έπαιζε πολύ και με τον Βαλμπουενά και με τον Κούτρη και προσπαθούσε να δημιουργήσει και να εκτελέσει.

3) Είναι ένας παίκτης δεξιοπόδαρος, ο οποίος δείχνει ότι όταν βρεθεί στο 100%, θα μπορεί να γίνει ένας πρώτης τάξεως διεμβολιστής. Κόντρα στον ΠΑΣ δεν του βγήκαν πολύ αυτά που επιχείρησε, αλλά έδειξε, σε μεγάλο βαθμό, του πως κινείται και τι μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει από εκείνον.

4) Πιστός στο πλάνο. Ο Ντε Λα Φουέντε μάρκαρε πολύ. Πίεζε, δεν περιορίστηκε να παίζει μόνο με την μπάλα στα πόδια. Αλλά έπαιζε και πολύ χωρίς αυτή. Σε άμυνα και επίθεση.

5) Δεν παρασύρθηκε. Δεν… έτρεξε να κάνει περίτεχνα, περιττά πράγματα, παρά ελάχιστα. Λογικό είναι να δοκιμάσει και τις δυνάμεις του, αλλά δεν το έκανε υπέρμετρα, προκαλώντας πρόβλημα στην ομάδα. Ήταν μετρημένος. ΑΥΤΟ ήταν και το μεγαλύτερο κέρδος του Ολυμπιακού, με τον Ντε Λα Φουέντε. Το ότι έδειξε παίκτης ομάδας!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate