Τι δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα υποφέρει στην Τρίπολη!

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Τι δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα υποφέρει στην Τρίπολη!

Τι δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα υποφέρει στην Τρίπολη!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσεγγίζει μέσα από το sport-fm.gr το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα κι όχι μόνο. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 • Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, το σημερινό με τον Αστέρα και τα δεδομένα λένε ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα υποφέρει στην Τρίπολη! 
 
• Βλέποντας τα πρώτα παιχνίδια του Ολυμπιακού στα 12 τελευταία πρωταθλήματα, προκύπτει ακριβώς αυτό: θα υποφέρει, θα ματώσει, θα φτύσει αίμα και θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος αν πάρει το τρίποντο έστω με…μισό μηδέν! 
 
• Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει στα πρώτα του εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος μία ήττα (1-2 από τον Ηρακλή το 2010), δύο ισοπαλίες (1-1 με Παναιτωλικό το 2014 και 1-1 με ΠΑΣ το 2020) και εννιά νίκες, η μία όμως πιο δύσκολη από την άλλη: 3-2 τον Εργοτέλη, 2-1 τη Βέροια, 1-0 την Καλλονή, 2-0 το Λεβαδειακό (με τα γκολ μετά το 88’!), 2-1 τον Ηρακλή (με γκολ στο 75΄), 1-0 τη Λαμία, 1-0 τον Πανιώνιο (με γκολ στο 93’!), 1-0 την Λάρισα και 2-1 τη Λαμία. Και μόνο τα σκορ τα λένε όλα. 
 
• Το φοβερό με τον Αστέρα είναι ότι τα τελευταία χρόνια σχεδόν κάθε πρωτάθλημα το πρώτο δικό του εντός έδρας παιχνίδι είναι με μεγάλη ομάδα! Έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό (1-0), αλλά έχει χάσει από ΠΑΟΚ (0-1 και 1-2) κιι από την ΑΕΚ (2-3 και 0-1). Νομίζω, πάντως, ότι έχει δυναμώσει στο δημιουργικό-επιθετικό κομμάτι με την επιστροφή του Μπερτόλιο, ενώ γενικότερα έχει καλούς ισπανόφωνους παίκτες στην ομάδα του. 
 
• Στον Ολυμπιακό έχει ενδιαφέρον, από πλευράς Κορμπεράν, ποιόν ξένο θα αφήσει έξω, αφού έχει πάρει έξι. Ήδη άφησε εκτός αποστολής κι έναν 7ο, τον Αγκιμπού, για τον οποίο, παρεμπιπτόντως, θέλω να καταγράψω ότι όσο κάνει «μισά» πράγματα, τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά, παίζοντας σε θέση Νο 8, αποκλείεται να κερδίσει θέση βασικού σε αυτό το ρόλο τουλάχιστον. Βλέπουμε ότι ενώ σκίζεται να κόψει η, να κλέψει μπάλες, τελικά στις δύο από τις τρεις φορές ενώ αρχικά τα καταφέρνει, η μπάλα πάει στον αντίπαλο και του δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσει την επίθεση του. 
 
Ολυμπιακός: θα υποφέρει στην Τρίπολη 
• Κάπως έτσι, άλλωστε, προήλθε και η αποβολή του Μπα την περασμένη Πέμπτη με τον Απόλλωνα: ο Αγκιμπού πήγε να κόψει, βρήκε την μπάλα, αλλά όχι αποφασιστικά, με συνέπεια αυτή να καταλήξει στον αντίπαλο και να τον ανατρέψει ο Μπα. Παρεμπιπτόντως, εκείνη η φάση με τον Πίττα, που τσίμπησε την μπάλα προ του Μπα και βγήκε στην επίθεση, κατέδειξε ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού είναι πραγματικά δύναμη της φύσης, αφού ενώ είχε μείνει πίσω, όχι απλά πρόλαβε με τις τεράστιες δρασκελιές του τον Κύπριο κυνηγό, αλλά και τον σταμάτησε εντυπωσιακά, όπως λέμε του πήρε και το πορτοφόλι. 
 
• Κατά την γνώμη μου, ένα από τα καλά σημεία του αγώνα από πλευράς Ολυμπιακού είναι ότι οι αλλαγές προσπάθησαν πολύ, τα έδωσαν όλα, ανεξάρτητα καλής η, μέτριας απόδοσης.

Ο ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ υποχρεώθηκε από τις συνθήκες να παίξει…σέντερ φορ για 20 λεπτά, όμως «σκίστηκε».

Ολυμπιακός: θα υποφέρει στην Τρίπολη

Ο ΜΑΝΩΛΑΣ μπήκε για άλλη μία φορά αλλαγή, ωστόσο όχι μόνο δεν στραβομουτσούνιασε, αλλά έκοψε στα 20 λεπτά που έπαιξε στην παράταση ό,τι πέρασε από αυτόν.

Ο ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ πήρε ενέργειες και σε μία από αυτές μπορεί να κοντραρίστηκε το σουτ που έκανε στο 92’, ωστόσο για λίγο δεν έγινε το 2-1 από τον Ελ Αραμπί που πήρε το ριμπάουντ.

Ο ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ έβγαλε ενέργεια στο β΄ ημίχρονο που μπήκε, συμμετείχε σε καλές επιθέσεις και αντεπιθέσεις, έβγαλε σέντρες, τον αισθάνθηκε η άμυνα. 
 
• Για να καταλήξω με τον Σέρβο εξτρέμ: το θέμα του είναι κάποιες αποφάσεις που παίρνει μέσα στο παιχνίδι, ίσως γιατί συχνά δεν σηκώνει το κεφάλι για να δει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία φάση από το παιχνίδι της Πέμπτης. Εκτελεί ένα κόρνερ ο Απόλλωνας και ο Ραντζέλοβιτς βγάζει έξοχα την μπάλα από την περιοχή του Βατσλίκ. Κι ενώ το γήπεδο τον χειροκροτεί και ετοιμάζεται να βγάλει αντεπίθεση επικίνδυνη, με μία επιλογή τα κάνει μούσκεμα-ενώ έχει δεξιά κι αριστερά του τον Βαλμπουενά και τον Φουέντε να δώσει την μπάλα και να φύγει (που είναι και γρήγορος) μπροστά, επιχειρεί να κάνει την παραπάνω ντρίμπλα, κόβεται εύκολα, χάνει την μπάλα και πετάει την κόντρα επίθεση…

• Βεβαίως, και με τα λάθη του ο Σέρβος εξτρέμ μοιάζει πολύ πιο επικίνδυνος από τον Ζίνκερναγκελ, που για μία ακόμη φορά έδειξε λίγα πράγματα και μόνο μέσα από κάποιες συνεργασίες, κι όχι όλες επιτυχείς, μπόρεσε κάπως να φανεί.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate