Κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ο Βαλμπουενά και οι άλλοι

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ο Βαλμπουενά και οι άλλοι

Κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Ο Βαλμπουενά και οι άλλοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0 με τον Βαλμπουενά να είναι ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 ΒΑΤΣΛΙΚ
Από τα πιο ήσυχα βράδια του Τσέχου τερματοφύλακα χωρίς πίεση.
 
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Δεν συμμετείχε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, δεν έδωσε βοήθειες στην ομάδα του και ειδικά σε ένα ματς που ανασταλτικά δεν είχε δουλειά.

ΜΑΝΩΛΑΣ

Δεν έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι και μάλιστα σε ένα ματς χωρίς να υπάρχει και ιδιαίτερη πίεση. Αποκορύφωμα της κακής εικόνας του η φάση με το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΣ. Φάνηκε επηρεασμένος από την απουσία του.

ΣΙΣΕ

Είχε μία καλή κεφαλιά στο 8' που θα μπορούσε να σκοράρει, το καθοριστικό κόψιμο στον Σόρια στο 36' που έφευγε μόνος του και γενικά καλές τοποθετήσεις όποτε χρειάστηκε.

ΚΟΥΤΡΗΣ

Μετά από καιρό έπαιξε βασικός σε επίσημο ματς του Ολυμπιακού. Ο Λεονάρντο δεν έχει κάνει κακό ματς και δεν είναι τυχαίο ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι παιζόταν κατά κύριο λόγο από την πλευρά του. Του λείπει ο ρυθμός για να έχει και ουσία.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Πολλές λάθος μεταβιβάσεις με αποτέλεσμα να δώσει κατοχές στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ. Δεν του βγήκαν και οι πάσες που κάνει πολλές φορές στην πλάτη της άμυνας.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ

Καλό και ουσιαστικό ματς από τον Αγκιμπού που κράτησε τη θέση του, είχε πιο σωστά τρεξίματα και έφτιαξε και τη φάση του 4' που λίγο έλειψε να γίνει το 1-0.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ

Ο Σέρβος συμμετέχει στο γκολ του Βαλμπουενά. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά από τη στιγμή που μπήκε ο Άβιλα φάνηκε πολύ περισσότερο και είχε μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Φυσικά βάζει και το δεύτερο γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ

Δεν υπάρχουν λόγια για τον Ματιέ. Όλες οι καλές στιγμές περνούσαν από τα πόδια του. Δημιουργικά ήταν όλος ο Ολυμπιακός και αποκορύφωμα φυσικά το γκολ του με κεφαλιά, ενώ είναι μέσα και στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ

Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν αρκετά δραστήριος. Συμμετείχε στο παιχνίδι των Πειραιωτών πήρε μπάλες και μέχρι ενός σημείο του έλειπε η ουσία. Όσο κυλούσε ο χρόνος πατούσε καλύτερα και έδειξε ότι είναι εξτρέμ που μπορεί να φέρει αναστάτωση στην αντίπαλη περιοχή.

ΧΑΣΑΝ

Είχε την κεφαλιά στο δοκάρι στο 6' και γενικά συμμετείχε στο παιχνίδι της ομάδας και μπήκε μέσα σε αρκετές φάσεις. Προσπάθησε, έδωσε μάχες με τους στόπερ, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν τροφοδοτήθηκε και όσο θα ήθελε.

ΑΒΙΛΑ

Ο Ισπανός ήταν η πρώτη αλλαγή του Κορμπεράν και τον δικαίωσε με την ασίστ στο πρώτο γκολ. Συμμετείχε πολύ στο παιχνίδι και φάνηκε η διαφορά του από τον Ανδρούτσο.

ΕΜΒΙΛΑ

Μπήκε στο παιχνίδι και άλλαξε η εικόνα του Ολυμπιακού, αφού σε εκείνο το σημείο ήταν σαν να είχε… καθίσει. Από δική του μπαλιά ξεκίνησε το γκολ του Ραντζέλοβιτς.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Όποτε και να μπει στο γήπεδο δίνει μάχες. Αυτό έκανε και με τον ΠΑΣ που χρεώθηκε την ασίστ στο γκολ του Λάζαρ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Προσπάθησε να μπει στο ματς, αλλά δεν φάνηκε πολύ το διάστημα που έπαιξε.

ΜΠΑ

Πήρε τη θέση του Μανωλά στο 79' προφανώς για να έχει ρυθμό ενόψει της Πέμπτης.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate