Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Κορμπεράν

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Κορμπεράν

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Κορμπεράν

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ ξεχώρισε πάλι για τον Ολυμπιακό με τους υπόλοιπους παίκτες σε μέτρια εικόνα και τον Ελ Αραμπί να χάνει τα γκολ, στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά έμεινε στο 0-0 στην Τρίπολη με τον δυνατό αμυντικά Αστέρα. Ο Χουάνγ Ιν-Μπομ είχε και πάλι την καλύτερη απόδοση από πλευράς Ολυμπιακού, ο Εμβιλά στο πρώτο μέρος και ο Ελ Αραμπί ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά δεν τις αξιοποίησε.
Η κριτική των παικτών του Κάρλος Κορμπεράν
 
ΤΟΜΑΣ ΒΑΤΣΛΙΚ: Δεν είχε κινδύνους και δεν χρειάστηκε να επέμβει.

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΑΒΙΛΑ: Έκανε κάποιες καλές προσπάθειες επιθετικά, αλλά γενικά δεν βοήθησε όσο θα περίμενε η ομάδα σε ένα τέτοιο ματς που ήταν διαρκώς στην επίθεση.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Λίγα προβλήματα αντιμετώπισε, δεν είχε πίεση η άμυνα του Ολυμπιακού.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Συνεχώς ήταν μπροστά στις στατικές φάσεις, δεν αξιοποίησε κάποια.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Ανέβηκε πολλές φορές στην επίθεση, ήταν καλός στο πρώτο μέρος. Κουράστηκε στο δεύτερο όταν είχε εντολή για ολόκληρη την πλευρά.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Καλός στο πρώτο μέρος, με κάθετο παιχνίδι και δυναμισμό. Κουράστηκε προς το τέλος και σωστά αντικαταστάθηκε.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Άργησε λίγο να μπει στο ρυθμό του ματς, αλλά όταν το έκανε ήταν και πάλι επιδραστικός. Τόσο από πιο πίσω σε θέση «8» όσο και σε πιο προωθημένο ρόλο. Είχε ευκαιρία να σκοράρει.

ΦΙΛΙΠ ΖΙΝΚΕΡΝΑΓΚΕΛ: Ήταν κινητικός, είχε κάποιες καλές ενέργειες και συνεργασίες, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι πολύ επικίνδυνο από θέση «10». Κακές οι εκτελέσεις του στις στατικές φάσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Επιχείρησε να βοηθήσει τόσο μέσα στην περιοχή όσο και μακριά από αυτή, αλλά δεν μπόρεσε να βρεθεί σε καθαρές φάσεις για γκολ.

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Έτρεξε και πίεσε μπροστά, πέρασε ορισμένες σέντρες, δεν μπόρεσε να κάνει περισσότερα.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Βρέθηκε σε τρεις περιπτώσεις σε θέση για γκολ που συνήθως τα καταφέρνει. Στην Τρίπολη δεν το έκανε και ήταν ένας βασικός λόγος που δε νίκησε ο Ολυμπιακός. Έδωσε ό,τι μπορούσε πάντως από πλευράς πάθους και συμμετοχής στο ματς.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Πέρασε πάσες στην περιοχή, έκανε πολλά για να δημιουργήσει ευκαιρίες και ίσως θα μπορούσε να μπει νωρίτερα. Έφτιαξε τρεις φάσεις για να σκοράρει συμπαίκτης του, αλλά...

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Πέρασε στο ματς για να κάνει το κάτι παραπάνω σε δημιουργία από τα πλάγια, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΟΥΙ-ΤΖΟ: Έδειξε ανέτοιμος και χωρίς να είναι συνδεδεμένος με την ομάδα, απολύτως λογικό. Θα μπορούσε φυσικά να είχε σκοράρει στη δική του μεγάλη ευκαιρία.

ΠΙΕΡ ΚΟΥΝΤΕ: Μπήκε για να ανεβάσει ρυθμό αντί του κουρασμένου Εμβιλά, είχε συμμετοχή στο ματς, δεν ξεχώρισε κάποια δική του ενέργεια.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate