«Δεδομένη η επιστροφή του Ονιεκούρου στην Τουρκία – Ποιές ομάδες τον θέλουν…»

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

«Δεδομένη η επιστροφή του Ονιεκούρου στην Τουρκία – Ποιές ομάδες τον θέλουν…»

«Δεδομένη η επιστροφή του Ονιεκούρου στην Τουρκία – Ποιές ομάδες τον θέλουν…»
Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο Χένρι Ονιεκούρου φεύγει από τον Ολυμπιακό με προορισμό τη γειτονική χώρα. Με ποιές ομάδες είναι σε ανοιχτή γραμμή...Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Χένρι Ονιεκούρου απασχολεί επί καθημερινής βάσεως πλέον τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, με τον Νιγηριανό να είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη γειτονική χώρα. Ο 25χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού δύσκολα θα μείνει στο λιμάνι τη νέα σεζόν και στην Τουρκία φαίνεται πως έχει μεγάλη πέραση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, ο Ονιεκούρου θα αποχωρήσει σύντομα από το λιμάνι και θα επιστρέψει στη γειτονική χώρα, έναν χρόνο μετά το πέρασμα του από τη Γαλατασαράι. Το ενδιαφέρον για τον ταχύτατο εξτρέμ είναι έντονο τόσο από την «τσιμ μπομ» που ψάχνει στην αγορά για εξτρέμ, αλλά και για την Αντάνα Ντεμιρσπόρ που επίσης παρακολουθεί τον παίκτη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «aksam.com.tr», ο Νιγηριανός διεθνής είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στην Τουρκία. Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ήδη ο Ολυμπιακός ψάχνει για εξτρέμ με το όνομα του Κάιλ Λαρίν της Μπεσίκτας να «παίζει» δυνατά σύμφωνα και με τους Τούρκους.Όσον αφορά την υπόθεση του Ονιεκούρου, η Γαλατασαράι είναι η ομάδα που θέλει περισσότερο τον παίκτη, ενώ και ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που πριν έναν χρόνο πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν.

Ωστόσο, αν η «τσιμ μπομ» δεν καταφέρει να τα βρει στο οικονομικό κομμάτι με τον Ολυμπιακό, τότε ο παίκτης το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στην Αντάνα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Τούρκοι τονίζουν ότι οι Πειραιώτες είναι σε επαφές και με τους δυο συλλόγους, χωρίς να έχει επιτευχθεί κανένα deal προς το παρόν.

Ο Ονιεκούρου που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, είχε μια κάτω του μετρίου χρονιά, έχοντας συνολικά 27 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate