Ολυμπιακός: O Σουρλής, ο Βρουσάι, ο Καρμπόβνικ και άλλα παράξενα…

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ολυμπιακός: O Σουρλής, ο Βρουσάι, ο Καρμπόβνικ και άλλα παράξενα…

Ολυμπιακός: O Σουρλής, ο Βρουσάι, ο Καρμπόβνικ και άλλα παράξενα…
Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr μερικά ιδιαίτερα στοιχεία από τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Από εκεί λοιπόν που ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε «με το στανιό» ροτέισον όλη τη σεζόν, στο τέλος του πρωταθλήματος πήγε στο εντελώς άλλο άκρο!

Με το που κέρδισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, χάρη στο διπλό (2-1) στην Τούμπα, ο Πορτογάλος προπονητής ακολούθησε μία εκ διαμέτρου διαφορετική πολιτική στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος:

ΣΤΟ 1-0 επί του Άρη στο Χαριλάου η ενδεκάδα του Ολυμπιακού είχε 10 αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα στo 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΣΤΟ 1-2 από τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού είχε πάλι 10 αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα στο 1-0 επί του Άρη στο Χαριλάου. 
 
ΣΤΟ 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη η ενδεκάδα του Ολυμπιακού είχε οκτώ αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα στο 1-2 από τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη.

ΣΤΟ 3-2 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ η ενδεκάδα του ολυμπιακού είχε εννιά αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Σε αυτές τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με τον Ολυμπιακό θεωρητικά χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία να παίξουν σε τρία ματς βασικοί ο Κούντε, Ανδρούτσος, σε δύο ματς βασικοί οι Τζολάκης, Κίτσος, Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ, Κανέ, Βρουσάι, Φαντιγκά και σε ένα ματς βασικοί οι Κρίστινσον, Φορτούνης, Βαλμπουενά. Οι μόνοι που πρέπει να έμειναν εντελώς παραπονούμενοι είναι οι Καρμπόβνικ και Σουρλής, που απλά μπήκαν στα τελευταία λεπτά ενός παιχνιδιού, με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον νεαρό Έλληνα να έχει μάλλον δίκιο, καθώς δεν πήρε ούτε μία ευκαιρία σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Νικολακόπουλος: Σουρλής, Βρουσάι, Καρμπόβνικ κι άλλα
 Παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι κακώς ο Μαρτίνς δεν έβαλε έστω μία φορά αλλαγή τον Ξενιτίδη, αρχηγό του Ολυμπιακού Β, αφού του άξιζε του παιδιού, να έχει να λέει ότι είχε συμμετοχή σε ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. όπως δεν είχε πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής ο Μάρκοβιτς στο πρώτο μισό της σεζόν, όταν τότε υπολογίζονταν κανονικά-αφού στο β' μισό της σεζόν ήταν εκτός ομάδας. Μάλιστα, ο νεαρός Σέρβος αμυντικός είχε παίξει στις αρχές της σεζόν βασικός στα δύο πρώτα προκριματικά ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τη Νέφτσι, κι αλλαγή σε ένα ακόμη, με την Σλόβαν, στο 3-0 στο Καραϊσκάκη.

Τέλος πάντων, όπως λέω κι εγώ, άβυσσος η ψυχή του προπονητή. Με τον Μαρτίνς φέτος να μας συνήθισε σε πολλές εκπλήξεις. Για παράδειγμα, ο Βρουσάι είχε παίξει βασικός στο πιο σημαντικό παιχνίδι του καλοκαιριού, με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία στις αρχές Αυγούστου και έκτοτε τον ξανάδαμε βασικό την 1η Δεκέμβρη στο ματς Κυπέλλου στη Λιβαδειά… Ή, ο Καρμπόβνικ που έπαιξε τον Σεπτέμβρη βασικός τρία παιχνίδια και ξαναεμφανίστηκε το Δεκέμβρη…
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate