Άρης-Ολυμπιακός 2-1: Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Άρης-Ολυμπιακός 2-1: Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

Άρης-Ολυμπιακός 2-1: Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς
Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό παρόλο που προηγήθηκε με τον Ελ Αραμπί. Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν κατάφεραν να αποδώσουν όπως μπορούν και ο Άρης έκανε την ανατροπή.  
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα, με το 2-1 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη να σταματά το στόχο για το αήττητο ρεκόρ. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν έπιασαν το ρυθμό των τελευταίων αγώνων τους, με συνέπεια να ηττηθούν δίκαια από τον αντίπαλο που φάνηκε περισσότερο αποφασιστικός και αποτελεσματικός.

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με τον Άρη

ΒΑΤΣΛΙΚ: Δεν μπόρεσε να αντιδράσει στις φάσεις των γκολ και δεν ήταν εύκολο να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς στο πρώτο βρέθηκε μόνος του με τον αντίπαλο και στο δεύτερο το τείχος δεν λειτούργησε σωστά.

ΛΑΛΑ: Σχετικά καλό πρώτο μέρος και με αρκετά ανεβάσματα, όμως δεν είχε αντίστοιχη συνέχεια στην επανάληψη.

ΣΙΣΕ: Με αρκετά προβλήματα τόσο σε επιστροφές όσο και σε προωθήσεις. Άργησε πολύ να πάει στον Καμαρά στη φάση της ισοφάρισης.

ΜΠΑ: Δεν μπόρεσε να πείσει ότι ήταν απολύτως έτοιμος για ένα τόσο δύσκολο ματς. Έχασε αρκετές μάχες και συνεχώς έβγαζε νευρικότητα.

ΚΙΤΣΟΣ: Ξεκίνησε καλά και με θράσος αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Φέρει ευθύνη με τον τρόπο που αντέδρασε στο τείχος στο φάουλ του Γκάμα.

ΕΜΒΙΛΑ: Προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση στο κέντρο, είχε συμμετοχή στο γκολ αλλά έδειξε αρκετά κουρασμένος.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν μπόρεσε να επιβάλλει ρυθμό και να συνδέσει καλά τις γραμμές, έκανε και το φάουλ στο δεύτερο γκολ σε επικίνδυνη θέση.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Στο διάστημα που ήταν συγκεντρωμένος στο ματς έκανε ορισμένες πολύ καλές ενέργειες και γενικά είχε συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι. Στη φάση του 35’ σα να έχασε εντελώς το μυαλό του, φλέρταρε με αποβολή και ο Μαρτίνς τον άλλαξε αμέσως.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε τρεξίματα και μονομαχίες, αλλά μέχρι εκεί. Επιθετικά ακίνδυνος.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Στο ενεργητικό του η σέντρα για το γκολ στον Ελ Αραμπί κι από κει και πέρα λίγα πράγματα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έβαλε το γκολ με υπέροχο τρόπο, αλλά ήταν πρωταγωνιστής στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το 0-2 που θα άλλαζε όλο το ματς. Γενικά ήταν πολύ κινητικός, αλλά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την επιστροφή στα γκολ με το αποτέλεσμα.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Είχε τη μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 και γενικά συμμετοχή επιθετικά στο ρόλο που χρησιμοποιήθηκε. Όμως δεν μπόρεσε πάλι το κάτι παραπάνω.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: «Γλύκανε» το παιχνίδι με την είσοδό του, σέρβιρε ένα έτοιμο γκολ στον Μαντί που χάθηκε και θα μπορούσε ίσως να παίξει περισσότερο.

ΦΑΝΤΙΓΚΑ: Πρόλαβε να κάνει ένα καλό σουτ στο μικρό διάστημα της συμμετοχής του

ΒΡΟΥΣΑΪ: Μπήκε προς το τέλος αλλά δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Επέστρεψε για να αγωνιστεί για λίγο ως αριστερός μπακ.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate