Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-0: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-0: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-0: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ουδείς υστέρησε από πλευράς Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ, με μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στη φετινή περίοδο. Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Απολαυστικός σε απόδοση ήταν ο Ολυμπιακός στη νίκη του με 2-0 επί του ΟΦΗ, βγάζοντας άμεσα αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και με πρόσωπα στην ομάδα που έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά στη συνέχεια με μεγαλύτερη συμμετοχή.
 
Η κριτική των παικτών που χρησιμοποίησε ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα με τον ΟΦΗ:

ΒΑΤΣΛΙΚ: Δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια απόκρουση, καθώς τα λίγα σουτ των παικτών του ΟΦΗ έφυγαν δίπλα από την εστία του.

ΛΑΛΑ: Πολύ καλή εμφάνιση, με ανεβάσματα, πάθος στο παιχνίδι του και συνεργασία με τον Γκάρι Ροντρίγκες και όχι μόνο

ΚΙΤΣΟΣ: Η πιο ευχάριστη έκπληξη του αγώνα, με μεγάλη ενέργεια και ωραίες προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και δυναμισμό στα μαρκαρίσματα.

ΣΙΣΕ: Αρχοντικός πίσω και ειδικά μπροστά, κερδίζοντας τους πάντες στο ψηλό παιχνίδι. Άτυχος στη φάση με το δοκάρι.

ΜΠΑ: Παιχνίδι χωρίς λάθη και με ωριμότητα, με ένα πολύ δυναμικό τάκλιν στον Καμάου που πήγε να ξεφύγει, αλλά και με συμμετοχή στο δεύτερο γκολ.

ΕΜΒΙΛΑ: Εξαιρετική παρουσία, με κυριαρχία στη μεσαία γραμμή, κλεψίματα και ανοίγματα παιχνιδιού.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ωραίο ματς κι από τον διεθνή άσο, με καλές πάσες, γρήγορη ανάπτυξη, συμμετοχή σε όλη τη λειτουργία. Και φυσικά και αυτός μεγάλο ρόλο στο δεύτερο τέρμα.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Μεγάλη ποιότητα, ηγετική φυσιογνωμία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, εξαιρετικά στημένα και δημιουργός πολλών φάσεων. Έχει να δώσει πράγματα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μέσα σε πλήθος φάσεων, θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Πήρε και την αποβολή του Γιαννούλη. Κυρίως έπαιζε δεύτερος φορ.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Επέστρεψε με γκολ, με περίτεχνο παιχνίδι και με διαρκείς κινήσεις αναστάτωσης της αντίπαλης άμυνας. Όσο είναι υγιής είναι πολύτιμη παρουσία στην επίθεση.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έβαλε δύο γκολ που δεν μέτρησαν, είχε πολλές ευκαιρίες απέναντι στον Επασί και έκανε το γνωστό παιχνίδι του. Κάποια στιγμή θα σπάσει οριστικά και η γκίνια και θα συνεχίσει να προσθέτει γκολ στον λογαριασμό του.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μόλις μπήκε είχε εκτέλεση φάουλ που εξουδετέρωσε ο Επασί. Από δικές του εκτελέσεις το δοκάρι του Σισέ και το δεύτερο γκολ. Τι άλλο να έκανε...

ΒΡΟΥΣΑΙ: Έπαιξε για λίγο στη θέση του Λαλά και σίγουρα θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες σε αυτή τη θέση, όπως έχει προαναγγείλει ο προπονητή του.

ΦΑΝΤΙΓΚΑ: Πέρασε για λίγο στις καθυστερήσεις.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate