Ολυμπιακός Β': Οι δύο λόγοι που ο Καρμπόβνικ θα χρησιμοποιηθεί με Ξάνθη

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ολυμπιακός Β': Οι δύο λόγοι που ο Καρμπόβνικ θα χρησιμοποιηθεί με Ξάνθη

Ολυμπιακός Β': Οι δύο λόγοι που ο Καρμπόβνικ θα χρησιμοποιηθεί με Ξάνθη
Οι απουσίες στη θέση του δεξιού μπακ αλλά και το πλάνο να πάρει παραπάνω λεπτά ο Μίχαλ Καρμπόβνικ τον οδήγησαν στη β' ομάδα του Ολυμπιακού.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Καρμπόβνικ επελέγη τελικώς να στελεχώσει τον Ολυμπιακό Β' για τον αγώνα με τη Ξάνθη. Αναφορικά με αυτήν την απόφαση για τον Πολωνό διεθνή μπακ έχουμε δύο παραμέτρους.

Η πρώτη είναι η αγωνιστική αναγκαιότητα στη β' ομάδα των Πειραιωτών. Ο Νίκολιτς έχει τεθεί εκτός πλάνων λόγω προβλήματός του και ο Γκαλιάνι δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο. Έτσι υπάρχει ανάγκη για τη θέση του δεξιού μπακ. Η δεύτερη παράμετρος έχει να κάνει με τα παραπάνω λεπτά συμμετοχής για τον Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Για να πάρει έξτρα χρόνο στον Ολυμπιακό Β' και έτσι να βελτιωθεί για την α' ομάδα ενόψει της συνέχειας. Ο 20χρονος Πολωνός μπακ - χαφ φέτος έχει με τον Ολυμπιακό 9 αγώνες με 1 ασίστ. Γενικότερα δεν έχει ικανοποιήσει και έχει κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια φέτος και είχε αποχή λόγω τραυματισμού.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate