Ολυμπιακός: Η ΑΕΚ, η Αταλάντα και… το Κύπελλο της ΕΠΟ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Η ΑΕΚ, η Αταλάντα και… το Κύπελλο της ΕΠΟ

Ολυμπιακός: Η ΑΕΚ, η Αταλάντα και… το Κύπελλο της ΕΠΟ
Η σωστή διαχείριση του Μαρτίνς, το μεγάλο ρόστερ του Ολυμπιακού, η ιεράρχηση σε μια περίοδο «διαβολοβδομάδων» και η… ΕΠΟ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα μαθαίνοντας την αποστολή του Ολυμπιακού για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς παραμένει πιστός στην λογική που υπάρχει από την αρχή του συγκεκριμένου θεσμού.

Ένα «μείγμα» Ολυμπιακός Α και Ολυμπιακός Β, παίκτες από την δεύτερη γραμμή της ομάδας με μικρές «πινελιές» από βασικούς. Σε μια σεζόν που οι αγώνες είναι ασταμάτητοι, σε μια περίοδο που το πρόγραμμα λέει Κυριακή-Τετάρτη ή Πέμπτη- Κυριακή οι επιλογές του Μαρτίνς είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίες. Όταν μάλιστα μιλάμε για το Κύπελλο της… εξυγιαντικής ΕΠΟ που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που το μόνο που πραγματικά δεν την απασχολεί είναι το ποδόσφαιρο, ένα λόγος παραπάνω.

Μιλάμε για την ΕΠΟ που έσπευσε να αναβάλει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ από το βράδυ της Δευτέρας αλλά τα υπόλοιπα ματς δεν έβλεπε τον λόγο, ούτε καν είχε ως προοπτική την Πέμπτη ώστε να μην «τινάξει» στον αέρα το πρόγραμμα. Για την ΕΠΟ που στην εποχή που στην εποχή της το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο και ο πρωταθλητής θα αναγκαστεί να παίξει πρώτο προκριματικό Τσάμπιονς Λιγκ από τις 5-6 Ιουλίου, άρα θα ξεκινήσει ένα μήνα πριν προετοιμασία, αλλά επιμένει να… σφυρίζει αδιάφορα έχοντας ορίσει τον τελικό στις 21 Μαΐου.Αν δηλαδή ο Ολυμπιακός που αυτή την στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα φτάσει στον τελικό; Θα κάτσουν 10 μέρες και μετά ξανά προπονήσεις, για 3η ουσιαστικά συνεχόμενη χρονιά με ελάχιστες «ανάσες».

Ξέχωρα όμως από τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ομοσπονδία ο Ολυμπιακός οφείλει να ιεραρχεί και οριοθετεί τους στόχους του. Για τον Ολυμπιακό πάντα στόχος είναι τα… πάντα. Πρωτάθλημα, διάκριση στην Ευρώπη και Κύπελλο. Αυτή είναι η ιεράρχηση και σε αυτό συμβαίνει στην ομάδα, όπως και φέτος. Με τον Πέδρο Μαρτίνς απολύτως λογικά και ποδοσφαιρικά να αφήνει στο Ρέντη 9 βασικούς καθώς ακολουθούν τα ματς με ΑΕΚ και Αταλάντα τα οποία είναι πιο σημαντικά και πιο δύσκολα.

Και με την ρεβάνς του Κυπέλλου; Για αυτό έχει ένα μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ ο Ολυμπιακός. Για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα πρόγραμμα δύσκολο όπως αυτό που διανύει (και) μέσα στο 2022.

Η ήττα στο Αγρίνιο (2-1) κάνει σίγουρα δύσκολη την αποστολή των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς που όμως οφείλουν να βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν το εμπόδιο και να προχωρήσουν στα ημιτελικά. Έστω και αν ο θεσμός έχει «ξεφτίσει», έχει απαξιωθεί, αποτελώντας απλά παρηγοριά, ειδικά στα χρόνια της… εξυγίανσης για τις ομάδες της «εξυγίανσης».
22:31

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate