Ολυμπιακός: Πιθανή η αποχώρηση για τρεις

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Πιθανή η αποχώρηση για τρεις

Ολυμπιακός: Πιθανή η αποχώρηση για τρεις
Κούντε, Λόπες και Ονιεκούρου είναι πιθανό να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον, κυρίως από Τουρκία. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να ολοκληρώθηκε στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και ο Ολυμπιακός να μην προχωρά (εκτός απροόπτου) σε προσθήκη από την αγορά των ελεύθερων, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό τις επόμενες μέρες να υπάρξουν 2-3 αποχωρήσεις προς χώρες που έχουν ακόμη ανοιχτή μεταγραφική περίοδο.

Πιο πιθανή μοιάζει η παραχώρηση του Πιέρ Κούντε, ο οποίος είναι εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς. Για τον Καμερουνέζο μέσο υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, όπου η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 8 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος φέρεται δυσαρεστημένος που δεν παίζει στον Ολυμπιακό και έτσι η αποχώρησή του είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο.

Πιο περίπλοκα είναι τα πράγματα για τους Ρόνι Λόπες και Χένρι Ονιεκούρου. Η Κόνιασπορ, στην οποία αγωνίζεται δανεικός ο Χασάν, έχει ενδιαφερθεί έντονα για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν… τρελαίνεται με την προοπτική να πάει στην Τουρκία, αλλά δέχεται πιέσεις. Για τον Νιγηριανό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Μπασακσεχίρ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλοι μνηστήρες μιας και έχει καλό όνομα στην Τουρκία. Πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την παραμονή του, καθώς θεωρεί πως μπορεί να προσαρμοστεί (έστω και καθυστερημένα) και να προσφέρει. Δεν αποκλείεται οι περιπτώσεις Λόπες και Ονιεκούρου να συνδέονται και να αποχωρήσει μόνο ένας εκ των δύο και όχι αμφότεροι.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate