Τριάδα στην άμυνα σκέφτεται ο Μαρτίνς, το δίλημμα στην επίθεση

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Τριάδα στην άμυνα σκέφτεται ο Μαρτίνς, το δίλημμα στην επίθεση

Τριάδα στην άμυνα σκέφτεται ο Μαρτίνς, το δίλημμα στην επίθεση
Την τελευταία του προπόνηση πριν από το ταξίδι για το Μπέργκαμο θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός και ο Πέντρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για να αντιμετωπίσει την Αταλάντα. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με «βιντεοθεραπεία» κύλησε η χθεσινή μέρα στον Ρέντη, όπου ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Αταλάντα για τη φάση των νοκ άουτ του Europa League.

Ο Πέντρο Μαρτίνς ανέλυσε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες της ιταλικής ομάδας, η οποία μπορεί να έχει διαθέτει απίστευτη ποιότητα στο ρόστερ της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Πειραιώτες δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι των Ιταλών. 
 
Μία από αυτές φανερώθηκε στο τελευταίο ματς με τη Γιουβέντους, στο οποίο δέχθηκε γκολ από «στημένη μπάλα» και έφερε το ματς στο 1-1.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι, φαίνεται πως κερδίζει πόντους το σενάριο για τριάδα στην άμυνα.

Ο Σισέ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, δίπλα στους Παπασταθόπουλο και Μανωλά, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, μπροστά από τον Βατσλίκ.

Στα χαφ είναι πιθανό να δούμε τον Εμβιλά και τον Μαντί Καμαρά, ενώ «παίζεται» και μία θέση από τον Μπουχαλάκη.

Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Αγκιμπού με τον Μασούρα και έναν εκ των Ελ Αραμπί ή Τικίνιο. Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα του Πορτογάλου τεχνικού. Αν θα ξεκινήσει τον Μαροκινό ή θα βάλει μπροστά τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate