Μετρά αντίστροφα ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Μετρά αντίστροφα ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό

Μετρά αντίστροφα ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό
Σε καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αντίστροφα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό μετράει και επίσημα ο Κώστας Φορτούνης.

Μετά από δύο συμμετοχές που είχε στη β’ ομάδα του συλλόγου, με ένα γκολ και γενικά πολύ καλή παρουσία μετά τον μεγάλο τραυματισμό του, ο διεθνής μεσοεπιθετικός προετοιμάζεται για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Πέντρο Μαρτίνς. 
 
Αυτό που προκύπτει είναι πως ο Πορτογ΄λος προπονητής σκοπεύει να τον πάρει στην αποστολή στο μεσοβδόμδο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη ή στο επόμενο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ουσιαστικά μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τρικαλινός άσος θα παίρνει χρόνο συμμετοχής, καθώς θα ενταχθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της ομάδας το καλοκαίρι, όταν θα μπει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πιέσουν τον Φορτούνη και να τον φορτώσουν με ματς αμέσως μετά την περιπέτεια που πέρασε και να μπορέσει με την ηρεμία του να επανενταχθεί.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate