Αγωνία με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Αγωνία με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό

Αγωνία με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό
Άτυχος στάθηκε ξανά ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό και υπάρχουν φόβοι για θλάση στον προσαγωγό. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ήταν το 40ο λεπτό του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό στη Νίκαια, όταν ο Γκάρι Ροντρίγκες σταμάτησε την προσπάθειά του και κάθισε στο χορτάρι.

Ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι έδειχνε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ η εικόνα του με τη φόρτιση που είχε εκείνη τη στιγμή φανέρωνε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Αμέσως όλοι οι συμπαίκτες του τον πλησίασαν για να του συμπαρασταθούν και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στο συγκεκριμένο σημείο.

Μένει να ξεκαθαρίσει αν είναι πρώτου ή δεύτερου βαθμού ο τραυματισμός του Αφρικανού άσου, ο οποίος είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του μετά τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και τώρα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις που θα φανερώσουν την σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Αν επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο, τότε ο παίκτης θα χρειαστείς να μείνει τέσσερις με πέντε εβδομάδες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει πως χάνει και τα δύο ματς με την Αταλάντα για το Europa League.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate