Έτοιμος! Παίζει την Τετάρτη ο Φορτούνης

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Έτοιμος! Παίζει την Τετάρτη ο Φορτούνης

Έτοιμος! Παίζει την Τετάρτη ο Φορτούνης
Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, θα δώσει την Τετάρτη ο Κώστας Φορτούνης. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

Μετά από 7 μήνες και 23 μέρες, ο διεθνής άσος και αρχηγός των «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι. 
 
Συγκεκριμένα, ο Φορτούνης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής (για 15 με 20 λεπτά) στην προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με τα Τρίκαλα για την Super League 2.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πρέπει σταδιακά να αρχίσει να ανεβάζει στροφές και να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, έπειτα από σχετική κουβέντα που έκαναν ο Πέντρο Μαρτίνς με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο ποδοσφαιριστής προπονείται εδώ και 20 μέρες με την υπόλοιπη ομάδα, όμως το πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει οι γυμναστές σε επαφή με τους γιατρούς προβλέπει την σταδιακή επάνοδό του
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate