Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-3: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-3: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-3: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Αγκιμπού με τον Μασούρα ήταν καθοριστικοί επιθετικά για τη νίκη του Ολυμπιακού, ενώ ο Βατσλίκ έκανε πολύ μεγάλο ματς στο πρώτο μέρος. όταν ο Ιωνικός έβγαλε πολλές φάσεις. 

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Ιωνικό στη Νεάπολη με τους Αγκιμπού, Μασούρα και Τικίνιο να έχουν μεγάλη επιθετική συνεισφορά. Αλλά ο Τόμας Βατσλίκ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο με εντυπωσιακές και σωτήριες αποκρούσεις.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΒΑΤΣΛΙΚ: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Τσέχο γκολκίπερ που ήταν πάντα έτοιμος και στο πρώτο ημίχρονο κράτησε σε τέσσερις περιπτώσεις το «μηδέν». Σε μεγάλη φόρμα ο διεθνής γκολκίπερ.

ΛΑΛΑ: Καλός αμυντικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε ωραίες συνεργασίες και επιθετικά με τον Βαλμπουενά στο πρώτο μέρος.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λένις να βγαίνει άνετα από την πλευρά του. Βελτιώθηκε σημαντικά στην επανάληψη.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Βρέθηκε σε δύσκολη θέση σε κάποιες περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο, αλλά γενικά ήταν σταθερός και με καλές επεμβάσεις στον αέρα.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Συνεχίζει να προσαρμόζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι με τον Σωκράτη και να ανεβάζει ρυθμό. Δεν είναι ακόμη στα καλύτερά του, αλλά είναι θέμα χρόνου.

ΕΜΒΙΛΑ: Χρειάστηκε να πάρει ανάσες μετά τη διαμόρφωση της νίκης, καθώς έχει «φορτωθεί» αρκετά. Στο πρώτο μέρος είχε κάποια λάθη, πιστώνεται την μπαλιά στον Μασούρα στη φάση του πέναλτι.

ΜΑΝΤΙ: Σε συνεχή άνοδο, με καλές τοποθετήσεις και καίριες πρωτοβουλίες. Όχι σούπερ, αλλά σταθερός τόσο δίπλα στον Εμβιλά όσο και πιο προωθημένος στην επανάληψη.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Πολύ καλός ο Γάλλος και πάλι, με δημιουργίες και επιθετική δράση. Σε μικρούς χώρους και όχι μόνο. Τον ετοιμάζει και για Παναιτωλικό λογικά ο Μαρτίνς.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ: Πολύ καλή παρουσία, φανταστικό γκολ, συνεχή τρεξίματα και δημιουργία στην επανάληψη. Πολύ φρέσκος και δημιουργικός.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Άτυχος με τον τραυματισμό του πάνω που άρχισε να ανεβαίνει. Τόσο γενικά όσο και στο συγκεκριμένο ματς.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Σκόραρε με κεφαλιά πάλι στο τέρμα που δεν μέτρησε, ενώ τον είδαμε να ευστοχεί και σε πέναλτι. Πάλι με πολλές μάχες μέσα και έξω από την περιοχή, σημαντική η συνεισφορά του στην επιτυχία.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Καθάρισε το ματς σε ένα δίλεπτο με κερδισμένο πέναλτι και αμέσως μετά με γκολ. Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τον επιθετικό του Ολυμπιακού; Καθοριστικός.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Κράτησε άνετα το κέντρο και συνέβαλλε ώστε να περιοριστεί η επιθετικότητα που είχαν στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα με το παιχνίδι να έχει ήδη τελειώσει όταν μπήκε. Περισσότερο για να έχει ρυθμό για τα επόμενα.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να δείξει πράγματα, δεν φάνηκε να κάνει το κάτι παραπάνω επιθετικά. Απλά τα τυπικά.

ΜΠΑ: Μπήκε προς το τέλος για να πάρει λίγο χρόνο και για να μην υπάρξει ρίσκο με τον Μανωλά. και δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate