Με εκπλήξεις, «μικρούς», Καρβάλιο και… Ρόνι Λόπες, Κούντε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Με εκπλήξεις, «μικρούς», Καρβάλιο και… Ρόνι Λόπες, Κούντε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό

Με εκπλήξεις, «μικρούς», Καρβάλιο και… Ρόνι Λόπες, Κούντε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, θέλει την ανατροπή του 2-1 και o Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με εκπλήξεις και νέα πρόσωπα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (18:00, Cosmote Sport2). Ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει σε πλήθος αλλαγών στην αναμέτρηση, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-2.

Η αποστολή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Περιλαμβάνει αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Β (Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος) τους «μικρούς» Κίτσο, Σουρλή και Τζολάκη, τον νεοφερμένο, Ζοάο Καρβάλιο, αλλά και δύο παίκτες που έως και σήμερα ήταν στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών: Τον Ρόνι Λόπες, αλλά και τον Πιερ Κούντε, ο οποίος μπήκε αμέσως στις υποχρεώσεις της ομάδας του, μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Κόπα Αφρικα.

Στους 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μαρτίνς βρίσκεται και το όνομα του Μαμαντού Κανέ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.Σε ό,τι έχει να κάνει με τις απουσίες, τώρα, πέραν του τραυματία Γκάρι και του Πάπε Σισέ, που επιστρέφει λογικά την Τετάρτη, ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Βατσλίκ, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ου. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βρουσάι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate