Ολυμπιακός: Ο Κίτσος και το στοίχημα για τον νέο «Τσιμίκα»

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Ο Κίτσος και το στοίχημα για τον νέο «Τσιμίκα»

Ολυμπιακός: Ο Κίτσος και το στοίχημα για τον νέο «Τσιμίκα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει πάρει προσωπικά το θέμα με τον Φώτη Κίτσο, ο οποίος έπαιξε βασικός για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό.

Το χάρηκε ο κόσμος το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ γιατί είδε ξανά την ομάδα του να έχει ένταση και να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Είναι ματς με ενδιαφέροντα στοιχεία και ένα από αυτά είναι ο Φώτης Κίτσος.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Όταν τον Ιανουάριο γινόταν η κουβέντα γι' αριστερό μπακ ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος ότι δεν θέλει παίκτη γιατί έχει τον Κίτσο. Ίσως και να μην τον πίστευαν πολλοί τότε, αλλά εκείνος ήξερε τι έλεγε και το σημαντικότερο, το εννοούσε.

Ο Κίτσος έπαιξε βασικός με τον ΟΦΗ και δεν είναι ματς από το οποίο μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τον μικρό. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται, όμως, από τις πρώτες του επαφές με τη μπάλα. Ο 18χρονος άσος κατέβαζε τη μπάλα με μεγάλη άνεσης και 2-3 φορές που βγήκε μπροστά το έκανε με θράσος και με σωστές μεταβιβάσεις.

Έβγαλε καλά στοιχεία, έχει ποιότητα, αλλά το σημαντικό είναι ο χαρακτήρας του παιδιού. Δεν στάθηκε τυχαία σε αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς. Το ματς με τον ΟΦΗ μπορεί να φαίνεται τώρα μία απλή ιστορία, αλλά όσοι είναι στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά πως η πίεση ήταν πολύ μεγάλη. Μετά τον αποκλεισμό από την Αταλάντα επιβαλλόταν η νίκη και ο Κίτσος στο παιχνίδι του έδειξε ανεπηρέαστος από αυτό το βάρος.

Μπορεί ο Ολυμπιακός στο πρόσωπο του να έχει βρει έναν νέο Τσιμίκα; Θα είναι τραβηγμένο να πούμε κάτι και ειδικά χωρίς να έχουμε ένα μεγάλο δείγμα. Σίγουρα όμως έχει βρει μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που αξίζει να ασχοληθεί και να τον κάνει νέο Τσιμίκα. Το παιδί έχει φοβερή ποιότητα και μαγικό αριστερό πόδι και αυτό δεν χρειάζονται πολλά για να το καταλάβει κανείς.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate