Με 6+3 από την ομάδα Β ο Ολυμπιακός πριν τον Παναιτωλικό!

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Με 6+3 από την ομάδα Β ο Ολυμπιακός πριν τον Παναιτωλικό!

Με 6+3 από την ομάδα Β ο Ολυμπιακός πριν τον Παναιτωλικό!
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον Παναιτωλικό και ο Μαρτίνς «ανέβασε» Μπαγκαλιάνη, Μαρίνο, Ξενιτίδη, Αποστολόπουλο, Καλογερόπουλο, Πινακά!
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν αγωνιστικό Γολγοθά. Ένα αποπνικτικό σερί αγώνων κάθε 3-4 ημέρες, για σχεδόν δύο μήνες. Ένα εξοντωτικό roller coaster, του οποίου ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του πρέπει να βρουν τρόπο να ανακόψουν την τρελή πορεία. Καθώς είναι σαφές ότι χωρίς δραστικές παρεμβάσεις και αποφάσεις, οι παίκτες θα επιβαρυνθούν ακόμη περισσότερο και η κούραση είναι αντίπαλος που δύσκολα μπορείς να νικήσεις, εάν δεν κάνεις τη σωστή διαχείριση.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, προχώρησε τη Δευτέρα σε μία κίνηση που είναι πιθανό να δείχνει κάποια πράγματα για το τι σκέφτεται, αναφορικά με τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 από το πρώτο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος τεχνικός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ιωνικό δεν γυμνάστηκαν και κάλεσε στην προπόνηση συνολικά 6 παίκτες από την ομάδα Β.

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα που διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έλαβαν μέρος ο 21χρονος (06/02/2001) κεντρικός αμυντικός Πέτρος Μπαγκαλιάνης, ο 21χρονος (08/05/2000) εξτρέμ Γιώργος Μαρίνος, ο 19χρονος (11/12/2002) αριστερός μπακ Τόλης Αποστολόπουλος, ο 22χρονος (04/09/1999) αρχηγός της ομάδας Β Γιώργος Ξενιτίδης, ο 17χρονος (26/07/2004) στόπερ Αλέξης Καλογερόπουλος, ενώ για πρώτη φορά ο Μαρτίνς κάλεσε και τον 20χρονο (01/09/2001) Δημήτρη Πινακά, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά στην πρόσφατη νίκη του Ολυμπιακού Β επί του Ολυμπιακού Βόλου με 3-2.Εάν λάβουμε υπόψη ότι στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος και οι Φώτης Κίτσος, Βασίλης Σουρλή και Κωνσταντής Τζολάκης, που αγωνίζονται κυρίως με τον Ολυμπιακό Β, όμως βρίσκονται μόνιμα στην πρώτη ομάδα, γίνεται αντιληπτό ότι ο Μαρτίνς ήθελε να δει πράγματα από τους «μικρούς», κάποιους εκ των οποίων θα συμπεριλάβει και στην αποστολή του αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου. Χωρίς, μάλιστα, να αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε κάποιον οι κάποιους να παίρνουν και χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Εξάλλου, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10, ο Μαρτίνς φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών τον Κίτσο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα έως τώρα παιχνίδια του Ολυμπιακού, πέραν του Κίτσου (3 ματς) και αφήνοντας στην άκρη τους Σουρλή (8 ματς), Τζολάκη (5 ματς) έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής οι Μπαγκαλιάνης (1 ματς), Μαρίνος (1 ματς), Αποστολόπουλος (1 ματς), Ξενιτίδης (1 ματς).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate