«Χρυσάφι» από τη Νιούκαστλ για τον Παπέ Σισέ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

«Χρυσάφι» από τη Νιούκαστλ για τον Παπέ Σισέ

«Χρυσάφι» από τη Νιούκαστλ για τον Παπέ Σισέ

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα η Νιούκαστλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 7.000.000 λίρες για την απόκτηση του Παπέ Σισέ από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το όνομα του Παπέ Σισέ είναι γνωστό στην Premier League και έχει συζητηθεί και στο παρελθόν αρκετά. Άρσεναλ, Έβερτον, Λέστερ και Λίβερπουλ είχαν ασχοληθεί με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Αποκλειστικό δημοσίευμα της αγγλικής Sun αναφέρει ότι ο Παπέ Σισέ έχει ανεβάσει τις μετοχές του μέσα και από τις εμφανίσεις του στο Copa Africa. Ο 26χρονος αμυντικός κάνει μία εξαιρετική σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα και ήδη είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται υπό παρακολούθηση από μεγάλα κλαμπ.

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις τις συνεχίζει και στο Copa Africa με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Η Sun, λοιπόν, αναφέρει ότι η Νιούκαστλ θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή του. Μάλιστα το δημοσίευμα των Άγγλων αναφέρει πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 7 εκατ. αγγλικές λίρες.

Μία από τις πλουσιότερες ομάδες του κόσμου κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό από την Premier League με αποτέλεσμα να προσπαθεί να ενισχυθεί για να γλιτώσει τα χειρότερα. Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τους Άγγλους η Νιούκαστλ σκοπεύει να προσφέρει κάτι περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν η ομάδα του Πειραιά είχε πει "όχι" σε 18 εκατ. ευρώ για τον Παπέ Σισέ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate