Ολυμπιακός: Τριπλό ντεμαράζ από Ελλάδα για τον Θρύλο – Ποιους εξετάζει;

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Τριπλό ντεμαράζ από Ελλάδα για τον Θρύλο – Ποιους εξετάζει;

Ολυμπιακός: Τριπλό ντεμαράζ από Ελλάδα για τον Θρύλο – Ποιους εξετάζει;
Ο Ολυμπιακός κινείται και στην ελληνική αγορά και εκτός του Ζαγαρίτη, που παίζει δυνατά για αριστερά, τσεκάρει τους Γιώργο Νίκας - Λεβαδειακός και Γιώργο Κανελλόπουλο- Αστέρας Τρίπολης. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός εξετάζει πολλές περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά. Όπως άλλωστε έχετε ενημερωθεί πέρα από τον Ζαγαρίτη που είναι σε πρώτο πλάνο, οι περιπτώσεις που εξετάζει είναι του Νίκα, από τον Λεβαδειακό και του Γιώργου Κανελλόπουλου από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει επαφές ήδη με τον Λεβαδειακό για τον Νίκα, ενώ ήδη εξετάζεται πολύ σοβαρά να γίνει κρούση και για τον Ζαγαρίτη. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει το πράσινο φως και πλέον η υπόθεση θα μπει μπροστά για να…. κλείσει.

Από κει και πέρα οι Πειραιώτες έχουν κυκλώσει ακόμα ένα όνομα. Πρόκειται για τον Γιώργο Κανελλόπουλο από τον Αστέρα Τρίπολης. Μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσσει με τον Έλληνα διεθνή με την Εθνική Ελπίδων να έχει μπει για τα καλά στο καλεντάρι των «ερυθρόλευκων».

Ο χρόνος άλλαξε και πλέον τα μεταγραφικά θα μπουν σε μία σειρά…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate