Το πρόβλημα του Ολυμπιακού στα χαφ και ο Σουρλής

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού στα χαφ και ο Σουρλής

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού στα χαφ και ο Σουρλής

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στη μεσαία του γραμμή με τον Σουρλή να ετοιμάζεται μετά τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Διπλό φαίνεται πως είναι το κακό για τον Ολυμπιακό από το παιχνίδι της Ριζούπολης. Δεν είναι μόνο το 0-0 που προκάλεσε προβληματισμό στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και το γεγονός πως τραυματίστηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Την Παρασκευή (7/1) θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Κρητικό χαφ, αλλά μοιάζει απίθανο να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Έτσι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και αυτό έχει να κάνει με τη μεσαία του γραμμή. Οι Πειραιώτες έχουν αρκετές απουσίες στα χαφ και ο Πέδρο Μαρτίνς όλα δείχνουν ότι θα ψάξει λύση εκ των έσω.

Ο Μπουχαλάκης είναι τραυματίας, ο Κούντε και ο Αγκιμπού Καμαρά στο Copa Africa, επομένως οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς είναι περιορισμένες. Μετρημένες οι επιλογές του Πορτογάλου και σε μία τέτοια κατάσταση είχε βρεθεί το καλοκαίρι πριν τη ρεβάνς με τη Νέφτσι Μπακού.

Διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή είναι οι Μαντί Καμαρά και Γιαν Εμβιλά. Εάν ο Πορτογάλος θέλει και τρίτο χαφ τότε αυτό τον θα τον βρει στο πρόσωπο του Βασίλη Σουρλή. Ο Έλληνας άσος είχε κληθεί στο Μπακού να καλύψει τα κενά που είχαν δημιουργηθεί και είχε ανταποκριθεί. Και όποτε του έχει ζητήσει ο Μαρτίνς να παίξει τα έχει πάει καλά. Είναι παιδί που έχει ρυθμό γιατί παίζει στον Ολυμπιακό Β'. Η άλλη επιλογή που έχει ο 51χρονος κόουτς είναι να αλλάξει τον σχηματισμό. Το πιθανότερο σενάριο, πάντως θέλει τον Σουρλή να επιστρατεύεται για να βοηθήσει.

Την Παρασκευή περιμένουν στον Ρέντη και ευχάριστα νέα από τα τεστ κορονοϊού ευελπιστώντας πως κάποια θα βγουν αρνητικά και θα αυξηθούν οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate