Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο για φέτος

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο για φέτος

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο για φέτος

Οι αναβολές στους αγώνες του Ολυμπιακού προκαλούν πρόβλημα στον προγραμματισμό, όχι μόνο για τη φετινή σεζόν αλλά και για την επόμενη. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Βλέποντας κανείς το πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός σε Super League, Europa League και Κύπελλο αντιλαμβάνεται ότι αν η ελληνική ομάδα αποκλείσει την Αταλάντα και συνεχίσει στην Ευρώπη, πολύ απλά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ημερομηνία για να γίνει ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης πριν από την προγραμματισμένη έναρξη των play off του πρωταθλήματος.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο για τη φετινή σεζόν και τελικά τι θα αποφασιστεί για ενδεχόμενη συμπίεση του πρωταθλήματος ή για παράταση. Διότι έχει να κάνει και με την επόμενη. Να παραταθεί η φετινή περίοδος και να πάνε πιο αργά τα play off δεν είναι απλό, ακόμη και όπως είναι τώρα η κατάσταση, δηλαδή έστω κι αν δεν υπάρξουν άλλες αναβολές.

Με λίγα λόγια, δεν βγαίνει το καλεντάρι για τους Πειραιώτες, ακόμη κι αν υποτεθεί ότι δεν πρόκειται να αναβληθεί άλλο παιχνίδι τους στη συνέχεια και τα κρούσματα περιοριστούν.

Για να μπορέσει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του πριν από τα play off της Λίγκας, θα πρέπει να… αποκλειστεί από την Αταλάντα! Διαφορετικά δεν γίνεται! Ενώ ενδεχόμενη παράταση της έναρξης των play off πάλι δημιουργεί πρόβλημα στους «ερυθρόλευκους» διότι ακόμη και τώρα υπάρχει μεγάλη πίεση. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου, ο τελικός του Κυπέλλου έχει προγραμματιστεί για τις 21 του μήνα και η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα αρχίσει λόγω των προκριματικών του Champions League στις αρχές Ιουνίου, Κι ενώ, μάλιστα, εκείνο το διάστημα, οι πρώτες μέρες του Ιούνη δηλαδή, είναι κλειστές λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων! Εκτός δηλαδή κι αν πρέπει ο Ολυμπιακός να αποκλειστεί και από το Κύπελλο, αλλά και να μην αναδειχτεί πρωταθλητής! Τότε, εντάξει, προλαβαίνει!


Είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα και είναι γενικό, καθώς μεταθέσεις ημερομηνιών δεν μπορούν να γίνουν ούτε για τις διεθνείς διοργανώσεις της νέας σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι φέτος υπάρχει το Μουντιάλ στο Κατάρ τον ερχόμενο χειμώνα, με τους ομίλους των διοργανώσεων της UEFA να ολοκληρώνονται αρχές Νοέμβρη! Έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν φαίνεται άλλη λύση παρά συμπίεση των διοργανώσεων, εγχώριων και διεθνών. Τι ακριβώς θα γίνει θα το αποφασίσουν οι υπεύθυνοι και δεν είναι καθόλου απλό.

Για τον Ολυμπιακό, λοιπόν, το πρόγραμμά του στη συνέχεια της σεζόν διαμορφώνεται ως εξής: Την ερχόμενη Κυριακή (16/1) έχει να παίξει το εκτός έδρας ντέρμπι για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί στις 19/1 ο πρώτος αγώνας με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Στις 23/1 η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα στο Φάληρο. Στις 26/1 η ρεβάνς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Στις 30/1 το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.


Πάμε στον Φλεβάρη: Στις 2/2 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα και στις 6/2 η αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, πάλι για τη Super League. Στις 9 Φεβρουαρίου εάν ο Ολυμπιακός έχει αποκλείσει τον Παναιτωλικό, θα παίξει εκτός έδρας τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ. Στις 13/2 είναι να γίνει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ για τη Super League και στις 17/2 ο πρώτος αγώνας για τα μπαράζ του Europa League με την Αταλάντα στην Ιταλία. Στις 20/2 επιστροφή στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Στις 24/2 Ολυμπιακός-Αταλάντα στην ευρωπαϊκή ρεβάνς. Στις 27 του ίδιου μήνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.


Ενώ τον Μάρτιο ο Ολυμπιακός παίζει στις 2 του μηνός τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ και στις 6 Μαρτίου αντιμετωπίζει τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Εφόσον έχει αποκλείσει την Αταλάντα, στις 10 Μαρτίου θα πρέπει να παίξει τον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Europa League, στις 13 Μαρτίου είναι να ξεκινήσουν τα play off της Super League και στις 17 Μαρτίου η ρεβάνς της Ευρώπης, αν επαναλαμβάνουμε έχει αποκλείσει την ιταλική ομάδα ο Ολυμπιακός.


Ζαλιστήκατε; Σκεφτείτε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή, εφόσον δεν υπάρξει άλλη αναβολή, η μόνη ημερομηνία που μπορεί να γίνει το Ολυμπιακός-Αστέρας είναι στις 10 Μαρτίου, αν η πειραϊκή ομάδα έχει αποκλειστεί από την Αταλάντα! Έτσι είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή και με τη ρεαλιστική προσέγγιση να λέει πως είναι απίθανο να μην υπάρξει άλλη αναβολή αυτή την περίοδο για τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν ο ίδιος δεν έχει κρούσματα στη συνέχεια.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate