Τι έκανε ο Μοντέστο στο Μονακό αυτή την εβδομάδα;

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Τι έκανε ο Μοντέστο στο Μονακό αυτή την εβδομάδα;

Τι έκανε ο Μοντέστο στο Μονακό αυτή την εβδομάδα;
Στο Πριγκιπάτο βρέθηκε ο επικεφαλής σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία της Μονακό για την καταπολέμηση του AIDS έδωσε το «παρών» ο Φρανσουά Μοντέστο, με τον επικεφαλής σκάουτινγκ του Ολυμπιακού να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης σε όσους έχουν νοσήσει και να εκπροσωπεί επάξια για μια ακόμα φορά τον πειραϊκό σύλλογο.

Το βράδυ της Δευτέρας (24/1) πραγματοποιήθηκε στο Πριγκιπάτο και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Μονακό «Λουί Ντε» ένας φιλανθρωπικός αγώνας, με τη συμμετοχή μερικών από των μεγαλύτερων ονομάτων του παγκοσμίου αθλητισμού και την παρουσία σπουδαίων ανθρώπων της Γαλλίας, όπως είναι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, ο Πρίγκιπας Ζακ και η Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «FIGHT AIDS Monaco», το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Πριγκίπισσα Στεφανία το 2004. Ενας οργανισμός που έχει ως στόχο του την καταπολέμηση του AIDS, αλλά και τη στήριξη όσων έχουν νοσήσει από τον HIV.

Ο γιος της Πριγκίπισσας Στεφανίας, Λουί Ντουκρουέ, ο οποίος είναι μάλιστα και πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Πριγκιπάτου, προσκάλεσε στο «Λουί Ντε» μερικά από τα αστέρια του παγκοσμίου αθλητισμού σε έναν αγώνα, διαφορετικό από τους συνηθισμένους.

Στο γήπεδο της Μονακό το βράδυ της Δευτέρας (24/1) βρέθηκαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, όπως είναι οι Μοντέστο, Τζορκαέφ, Ντεσάμπ, Ζιουλί, Τρεζεγκέ, Μοριέντες, Γκαλάς, Ματεράτσι, Πιρές, Τόνι, Ζέεντορφ και Φρέι, ενώ αγωνίστηκε επίσης ο Γιώργος Καραγκούνης, αλλά και αθλητές από άλλα σπορ, όπως είναι ο πιλότος της Formula 1, Σαρλ Λεκλέρκ. Το «παρών» έδωσαν ο ανιψιός του Αλμπέρτου Β’ του Μονακό, Πιερ Κασιράγκι, όπως και ορισμένα ακόμα μέλη της πριγκιπικής οικογένειας, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε επίσης μια ομάδα κλόουν από το εμβληματικό τσίρκο του Μονακό, που φέτος δεν κατάφερε να λειτουργήσει.

Στη νικήτρια ομάδα απονεμήθηκε ένα αναμνηστικό Κύπελλο, το οποίο ήταν φιλοτεχνημένο από τον καλλιτέχνη, Στέφαν Σίπρε, ενώ στον καλύτερο παίκτη του αγώνα δόθηκε ένα έργο τέχνης του Φρεντ Αλάρντ.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, δημιουργήθηκαν επίσης ειδικά αναμνηστικά για το παιχνίδι, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης πουλήθηκαν έργα τέχνης, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού οργανισμού για την καταπολέμηση του AIDS.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate