Τα σχέδια του Μαρτίνς για τον πρώτο αγώνα του 2022

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Τα σχέδια του Μαρτίνς για τον πρώτο αγώνα του 2022

Τα σχέδια του Μαρτίνς για τον πρώτο αγώνα του 2022

Σε ρυθμούς αγωνιστικούς μπαίνει και πάλι ο Ολυμπιακός, εφόσον βέβαια διεξαχθεί ο αγώνας της Τετάρτης με τον Απόλλωνα, μιάς και η ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας έχει ήδη πέντε κρούσματα κορωνοϊού, ενώ είναι πιθανό να αναβληθούν όλοι οι αγώνες της 16ης αγωνιστικής της Superleague.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα σχέδιά του για την επιστροφή στη δράση, χωρίς πλέον τους Σισέ, Κούντε, Ροντρίγκες, Αγκιμπού, Ονιεκούρου, οι οποίοι βρίσκονται με τις ομάδες τους σε προετοιμασία για το Κόπα Άφρικα, ενώ ακόμα είναι ανέτοιμος ο Μανωλάς.

Ο Βατσλίκ φυσικά θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, με τον Παπασταθόπουλο να έχει στο πλάι του τον Μπα, στο κέντρο της άμυνας, με Ρέαμπτσιουκ και Λαλά στα αμυντικά άκρα, ενώ υποψηφιότητα θέτει και ο Καρμπόβνικ.

Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Μπουχαλάκη και τον Μαντί Καμαρά μπορούν να αποτελέσουν και πάλι την γνωστή τριάδα, με Μασούρα και Ρόνι Λόπες στα εξτρέμ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate