Τα έδωσε όλα ο Πέπε με Μπράγκα, ενδιαφέρον και από Ολυμπιακό

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Τα έδωσε όλα ο Πέπε με Μπράγκα, ενδιαφέρον και από Ολυμπιακό

Τα έδωσε όλα ο Πέπε με Μπράγκα, ενδιαφέρον και από Ολυμπιακό

Ο Πέπε ήταν από τους καλύτερους της Φαμαλικάο στο 2-2 στην έδρα της Μπράγκα. Τι προσπαθεί για την ομάδα του και για το μέλλον του ο μέσος που ανήκει στον Ολυμπιακό. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Πέπε ήταν από τους πρωταγωνιστές της προσπάθειας που έκανε η Φαμαλικάο για θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μπράγκα το βράδυ της Κυριακής (9/1). Ο Πορτογάλος μέσος που ανήκει στον Ολυμπιακό έως το 2024, αλλά δεν υπολογίζεται καθώς οι δύο απόπειρες να ενταχθεί στο ρόστερ δεν είχαν αίσια έκβαση, μάλλον δεν πανηγύρισε το τελικό 2-2, αν και όντως ο βαθμός είναι πολύτιμος στην προσπάθεια της ομάδας του να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η Μπράγκα είχε προηγηθεί από νωρίς, όμως έμεινε στο 24' με δέκα παίκτες και η Φαμαλικάο με εξαιρετικό τον Πέπε και πρωταγωνιστή τον Ίβο Ροντρίγκες (είχε γκολ και ασίστ) πήρε το προβάδισμα. Στο τελευταίο λεπτό, όμως, αν και με παίκτη περισσότερο δέχτηκε την ισοφάριση από τους γηπεδούχους.

Ο Πέπε ήταν στο γήπεδο για 90 λεπτά, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους αγώνες της ομάδας στην οποία έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό από τον περασμένο χειμώνα. Με 19 συμμετοχές και ένα γκολ, με τέσσερις ασίστ. Στο συγκεκριμένο ματς είχε ένα λόγο παραπάνω να προσπαθήσει ιδιαίτερα καθώς η Μπράγκα είναι μία από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει κάποια πρόταση για τον 24χρονο μέσο ώστε να μπορέσει να μειώσει το κόστος της επένδυσης που είχε κάνει για να τον φέρει στον Πειραιά πριν από 1.5 χρόνο. Γιατί για να τον έχει πίσω ξανά θεωρείται μάλλον απίθανο, αν και ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate