Σοκ για Άλαν Πουλίδο, χάνει όλη τη χρονιά

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Σοκ για Άλαν Πουλίδο, χάνει όλη τη χρονιά

Σοκ για Άλαν Πουλίδο, χάνει όλη τη χρονιά

Ο Άλαν Πουλίδο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα χάσει όλο το 2022. Στο χειρουργείο ο Μεξικανός φορ του Κάνσας που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μεγάλη ατυχία για τον Άλαν Πουλίδο, καθώς θα χάσει όλη τη χρονιά λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Μεξικανός επιθετικός του Κάνσας Σίτι που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού στο ελληνικό πρωτάθλημα θα χειρουργηθεί τις επόμενες ημέρες στο Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογός του, ενώ εκτιμάται ότι το διάστημα της απουσίας του θα είναι από εννιά μήνες έως ένα χρόνο. Θα χάσει δηλαδή ολόκληρη τη σεζόν στο MLS.

O 30χρονος ποδοσφαιριστής που είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το 2016 για την πατρίδα του και είχε παίξει για τέσσερα χρόνια στην Τσίβας, πήγε στις ΗΠΑ τον περασμένο χειμώνα με μεταγραφή που κόστισε πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ και έπαιξε σε 36 ματς με το Κάνσας σημειώνοντας 15 γκολ και δίνοντας 7 ασίστ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate