Σεμέδο: Βγήκε live στο Instagram παίζοντας UNO με τη γυναίκα του: «Είναι όλα fake news»

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Σεμέδο: Βγήκε live στο Instagram παίζοντας UNO με τη γυναίκα του: «Είναι όλα fake news»

Σεμέδο: Βγήκε live στο Instagram παίζοντας UNO με τη γυναίκα του: «Είναι όλα fake news»
«Fake news» χαρακτήρισε ο Πορτογάλος στόπερ τα δημοσιεύματα σχετικά με τη σύλληψή του μετά από τη φερόμενη μήνυση της συζύγου του για ξυλοδαρμό.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ρουμπέν Σεμέδο βγήκε σε live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου όπως είπε: «να ξεκαθαρίσει την κατάσταση». Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (04/01) έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής του, μετά από μήνυση για ξυλοδαρμό που υπέβαλε η σύντροφός του. Η συμβία του Πορτογάλου, φέρεται να ανασκεύασε ακολούθως, ωστόσο οι διαδικασίες είχαν ήδη κινηθεί και προχώρησε κανονικά η σύλληψή του.

Μετά την γνωστοποίηση της είδησης σχετικά με τη νέα του περιπέτεια με τον Νόμο, άρχισαν να βλέπουν το δημοσιότητας και οι πρώτες πληροφορίες για το τί προηγήθηκε και φτάσαμε στην επέμβαση της αστυνομίας. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο Πορτογάλος τσακώθηκε με την σύντροφό του στο σπίτι που διαμένουν στην Γλυφάδα.

Πάνω στον καυγά, φέρεται να την χτύπησε, τραυματίζοντάς την στην κλείδα και προκαλώντας της αμυχές. Την κλείδωσε μάλιστα και έξω από το σπίτι με την γυναίκα να καλεί την αστυνομία. Όταν έφτασε το περιπολικό στο σημείο, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν απ' έξω την 28χρονη και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου και υποβλήθηκε η καταγγελία.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μόλις η είδηση έγινε ευρέως γνωστή, ανέβασε story που την διέψευδε, ενώ λίγο αργότερα, μέσω live στο οποίο έπαιζε UNO μαζί με τη γυναίκα του χαρακτήρισε «fake news» τα όσα είδαν το φως τη δημοσιότητας.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του Ολυμπιακού στο Instagram live:

«Βγήκαν κάποια νέα ότι με συνέλαβαν. Είμαι σπίτι μου. Είναι πρώτη φορά που γίνομαι τόσο ευθύς, δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει αυτό. Είναι fake news όσα διασπείρει ο κόσμος, για την σύντροφό μου και την σχέση μας, αυτό (το live) είναι για να δείξω ότι είναι όλα καλά. Παίζουμε UNO. Για να το κάνω σαφές και να το θέσω ευθέως. Είναι όλα καλά. Όχι άλλα ψέματα. Για τους ανθρώπους που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αλλά τώρα ήταν απαραίτητο. Τόσα ψέματα, τόσες ιστορίες. Και κανένας δεν με ρώτησε. Ελπίζω να σας δω σύντομα. Ελπίζω όχι έτσι. Λέγοντας σας τι είναι ψέματα και τι όχι.»
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate