Ολυμπιακός: Πρώην παίκτης της ακαδημίας στην Ιταλία!

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Πρώην παίκτης της ακαδημίας στην Ιταλία!

Ολυμπιακός: Πρώην παίκτης της ακαδημίας στην Ιταλία!
Αποκάλυψη του tuttomercatoweb για πρόταση της Πάρμα και άλλων ομάδων της Serie B στον Μπουλάρι.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχουν στο στόχαστρό τους αρκετές ιταλικές ομάδες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

Πρόκειται για τον Εμιλιάνο Μπουλάρι, ο οποίος αναδείχθηκε από την ακαδημία του Ολυμπιακού, στην οποία ήταν μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν μετακόμισε στον Ατρόμητο. Στην ομάδα του Περιστερίου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς όμως να καταφέρει να καταγράψει συμμετοχή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ στην Ιταλία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», η Πάρμα, αλλά και αρκετές ακόμα ομάδες της Serie B, εξετάζουν την περίπτωση του 20χρονου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα δύο άκρα, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.

Με την Κ19 του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί σε 58 παιχνίδια και είχε 12 γκολ και 2 ασίστ. Το βήμα που έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν αποφάσισε να πάει στον Ατρόμητο, δεν του βγήκε, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021 και να από τότε να είναι χωρίς ομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπουλάρι είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αλβανίας, έχοντας 6 συμμετοχές και 3 γκολ με την Κ21, 3 συμμετοχές με την Κ19 και 5 συμμετοχές με 1 γκολ στην Κ17.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate