Πόρτο και Ντέκο πρότειναν τον Αφόνσο Σόουζα στον Ολυμπιακό ως «αντάλλαγμα» για τον Σεμέδο

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Πόρτο και Ντέκο πρότειναν τον Αφόνσο Σόουζα στον Ολυμπιακό ως «αντάλλαγμα» για τον Σεμέδο

Πόρτο και Ντέκο πρότειναν τον Αφόνσο Σόουζα στον Ολυμπιακό ως «αντάλλαγμα» για τον Σεμέδο
Οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζονται, με τους Δράκους και τον Ντέκο να βάζουν στο τραπέζι τον Αφόνσο Σόουζα της Μπελενένσες.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις με την Πόρτο για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο. Οι δύο σύλλογοι συζητούν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, προσπαθώντας να φτάσουν σε συμφωνία για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Με τον σύλλογο του Ντραγκάο να βάζει στο τραπέζι και έμψυχα ανταλλάγματα. Όπως τον νεαρό μεσοεπιθετικό Αφόνσο Γκαμέλας Πίνιο Σόουζα.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε «to10» αναφέρουν πως οι Δράκοι, από τη στιγμή που έχουν οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να «ανέβουν» ψηλά σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Σεμέδο, προσπαθούν να βρουν τρόπο να πείσουν τον Ολυμπιακό να πει το «ναι». Και έβαλαν στο τραπέζι και την περίπτωση του Αφόνσο Σόουζα.

Ο 21χρονος (03/05/2000) μέσος αγωνίζεται στην Μπελενένσες τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά προέρχεται από την Ακαδημία της Πόρτο και οι Δράκοι έχουν τα οικονομικά του δικαιώματα κατά το 50%. Αλλά παράλληλα έχουν και τον απόλυτο έλεγχο για το μέλλον του. Και αυτό προσπαθούν να εκμεταλλευτούν, βάζοντας το όνομά του στο τραπέζι των Πειραιωτών.

Από τον Ολυμπιακό δεν έχει προκύψει κάποια απόφαση για την υπόθεση του Σόουζα. Ωστόσο, είναι σαφές ότι και με την πλευρά του παίκτη δεν είναι δύσκολο να βρεθεί λύση, εάν οι Ερυθρόλευκοι αποφασίσουν να κινηθούν. Καθώς πρόκειται για παίκτη που εκπροσωπείται από τον Ντέκο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό και στις μεταγραφές των Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και Τικίνιο Σοάρες.

Ο Αφόνσο Σόουζα κοστολογείται στα 2.500.000 € από την ιστοσελίδα transfernarkt.de, ενώ σε αυτό τον 1,5 χρόνο που αγωνίζεται στην Μπελενένσες, έχει συνολικά 55 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ. Είναι διεθνείς με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ τον τελευταίο μήνα το όνομά του περιλαμβάνεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια με ομάδες από το Βέλγιο, την Ελβετία και τη Ρωσία.

Από τον Ολυμπιακό τσεκάρουν το όνομα Αφόνσο Σόουζα, η περίπτωσή του εξετάζεται για… μελλοντική χρήση, άσχετα με το τι θα γίνει με την υπόθεση του Σεμέδο. Εξάλλου, προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Καθώς όπως το συνηθίζουν οι Ερυθρόλευκοι, έτσι και στην περίπτωση του Σεμέδο, υπάρχει απόφαση να γίνει συζήτηση μόνο με οικονομικά ανταλλάγματα με την Πόρτο και όχι με παίκτες. Παρά το γεγονός ότι η Πόρτο έχει βάλει αρκετά ονόματα στο τραπέζι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate