Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ποιος θα κληθεί να «ντυθεί»... Σισέ στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ποιος θα κληθεί να «ντυθεί»... Σισέ στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ποιος θα κληθεί να «ντυθεί»... Σισέ στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Ο Παπέ Σισέ έδινε πολύτιμες λύσεις στον Ολυμπιακό μέσω των στατικών φάσεων. Τώρα που απουσιάζει ο Σενεγαλέζος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (16/1, 19.30), υπάρχει παίκτης που μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια στον συγκεκριμένο τομέα.

O Παναθηναϊκός είναι ομάδα που έχει καλές επιδόσεις ως προς τις αναχαιτίσεις και τα διωξίματα της μπάλας στις στατικές φάσεις. Ανασταλτικά δείχνει να λειτουργεί αρκετά καλά σε αυτόν τον τομέα. Ο δε Ολυμπιακός όταν τα έβρισκε σκούρα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, είχε βρει πολλάκις λύσεις από κόρνερ ή φάουλ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Είχε όμως έναν Σισέ που έπαιρνε παραμάζωμα τις αντίπαλες άμυνες. Τώρα, ο Σενεγαλέζος είναι στα γήπεδα του Καμερούν με την Εθνική του ομάδα για το Κόπα Άφρικα.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα πρέπει να τον αντικαταστήσει. Αυτή τη στιγμή ο Μανωλάς δείχνει ό,τι πιο κοντινό στον Σισέ ως προς την αλτικότητα και την αποτελεσματικότητα. Για αυτό το λόγο ο Μαρτίνς έχει δουλέψει αρκετά στις στατικές φάσεις, με τον Μανωλά να είναι κατά κάποιο τρόπο και ο... σημαιοφόρος σε αυτόν τον τομέα.

Και ο Ουσεϊνού Μπα βέβαια έχει το μπόι και είναι ιδιαίτερα αλτικός, αλλά βάζει άτσαλα το κεφάλι του και δεν βρίσκει στόχο. Ο δε Παπασταθόπουλος επίσης κερδίζει μονομαχίες, όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει ο Σισέ. Ο Μανωλάς λοιπόν αναμένεται να σηκώσει μεγάλο βάρος στα «στημένα» στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα είναι απώλεια και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, καθώς δεν θα έχει ο Ολυμπιακός ακόμα ένα ψηλό κορμί στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Όπως και να ‘χει, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δείχνει να ανησυχεί και πιστεύει ότι τα κενά των Σισέ και Μπουχαλάκη θα καλυφθούν επάξια.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate