Ολυμπιακός: ΟΛΕΣ οι ομάδες που τον περιμένουν στα καλοκαιρινά προκριματικά με αναλυτικούς πίνακες

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: ΟΛΕΣ οι ομάδες που τον περιμένουν στα καλοκαιρινά προκριματικά με αναλυτικούς πίνακες

Ολυμπιακός: ΟΛΕΣ οι ομάδες που τον περιμένουν στα καλοκαιρινά προκριματικά με αναλυτικούς πίνακες

Ο δείκτης δυσκολίας των προκριματικών ανεβαίνει συνεχώς από καλοκαίρι σε καλοκαίρι. Το fosonline.gr σάς παρουσιάζει ΟΛΕΣ τις ομάδες που θα πετύχαινε ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που τελείωναν τώρα τα πρωταθλήματα. Οι ομάδες που θα διαβάσετε τώρα, δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές από αυτές που θα κληθεί σίγουρα να αντιμετωπίσει. Στους «ισχυρούς» σε όλες τις κληρώσεις, εκτός και αν...

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τί κι αν απέχουμε πέντε μήνες από την ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων; Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στις περισσότερες Λίγκες, μπορούμε να έχουμε από τώρα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, μία πρώτη εικόνα για όλα όσα θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στα καλοκαιρινά προκριματικά.

Μπορεί να είναι νωρίς, μπορεί οι υποχρεώσεις των Πειραιωτών να ξεκινούν 5-6 Ιουλίου, αλλά μία πρώτη εικόνα υπάρχει για τους υποψήφιους αντιπάλους. Δεν αναφερόμαστε μόνο στις ομάδες που έχουν κατακτήσει ήδη τα πρωταθλήματα στις χώρες τους, αλλά και στις ομάδες που προπορεύονται και δύσκολα θα χάσουν τον τίτλο.

Από τις ομάδες που θα διαβάσετε παρακάτω, δεν αναμένονται μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτές που θα μπουν στην κλήρωση του Ιουνίου. Ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν ξεφύγει στα πρωταθλήματά τους και οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτησή τους. Κατά συνέπεια το 90% των ομάδων που διαβάζετε τώρα θα είναι πιθανοί αντίπαλοι των Πειραιωτών.

Αν τελείωναν λοιπόν ΤΩΡΑ όλα τα πρωταθλήματα, η κατάσταση θα είχε διαμορφωθεί ως εξής (η σειρά είναι βάση της ειδικής βαθμολογίας του UEFA Ranking):

Α’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ (17 ισχυροί - 17 ανίσχυροι, 5-6 Ιουλίου και 12-13 Ιουλίου 2022)

ΙΣΧΥΡΟΙ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ελλάδα), Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν), Μάλμε (Σουηδία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σέριφ (Μολδαβία), Κλουζ (Ρουμανία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Χάποελ Μπερ Σέβα (Ισραήλ), Μάριμπορ (Σλοβενία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία), Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Ελσίνκι (Φινλανδία), Νιου Σεντς (Ουαλία), Ζαλγκίρις (Λιθουανία), Λίνκολν (Γιβραλτάρ).

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ: Ζυρίχη (Ελβετία), Μόσταρ (Βοσνία), Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία), Σαχτιόρ Σαλιγκόρσκ (Λευκορωσία), Σουτιέσκα (Μαυροβούνιο), Λεχ Πόζναν (Πολωνία), Χιμπέρνιανς (Μάλτα), Αραράτ (Αρμενία), Τομπόλ (Καζακστάν), Σκούπι (Β. Μακεδονία), RFS Ρίγα (Λετονία), Ντιναμό Μπατούμι (Γεωργία), Τίρανα (Αλβανία), Τζιλιάνι (Κόσοβο), Κλάκσβικαρ (Ν. Φερόε), Νικητής προ-προκριματικού (Βίκινγκουρ από Ισλανδία, Λεβάντια από Εσθονία, Ίντερ Κλαμπ Εσκάλδες από Ανδόρα και Τρε Πένε από Σαν Μαρίνο).

Β’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ (10 Ισχυροί - 10 Ανίσχυροι, 19-20 Ιουλίου και 26-27 Ιουλίου 2022)

ΙΣΧΥΡΟΙ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Σλάβια Πράγας (Τσεχία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ελλάδα), Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν), Παρτιζάν (Σερβία), Μάλμε (Σουηδία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Κλουζ (Ρουμανία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία).

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ: Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος), Χάποελ Μπερ Σέβα (Ισραήλ), Μάριμπορ (Σλοβενία), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία), Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Ελσίνκι (Φινλανδία), Νιου Σεντς (Ουαλία), Ζαλγκίρις (Λιθουανία), Λίνκολν (Γιβραλτάρ)

Γ’ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ (6 Ισχυροί - 6 Ανίσχυροι, 2-3 Αυγούστου και 9 Αυγούστου 2022)

ΙΣΧΥΡΟΙ: Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Σλάβια Πράγας (Τσεχία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ελλάδα), Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν), Παρτιζάν (Σερβία), Μάλμε (Σουηδία).

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ: Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Κλουζ (Ρουμανία), Μίντιλαντ (Δανία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Τράμπζονσπορ (Τουρκία).

ΠΛΕΪ ΟΦ (4 Ισχυροί - 4 Ανίσχυροι, 16-17 Αυγούστου και 23-24 Αυγούστου 2022)

ΙΣΧΥΡΟΙ: Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Σλάβια Πράγας (Τσεχία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ελλάδα).

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ: Ρέιντζερς (Σκωτία), Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν), Παρτιζάν (Σερβία), Μάλμε (Σουηδία).

*** Ο Ολυμπιακός είναι σε όλες τις κληρώσεις στους ισχυρούς. Για να μην βρεθεί στους ισχυρούς στα πλέι οφ, θα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας (είναι στο -5 από την Παρτιζάν) ή το πρωτάθλημα Ελβετίας η Βασιλεία (είναι στο -7 από την Ζυρίχη) ή το πρωτάθλημα Δανίας η Κοπεγχάγη (είναι στο -2 από την Μίντιλαντ και εφόσον κάνει φέτος καλύτερη πορεία από τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, γιατί προς το παρόν βρίσκεται μόλις 1.500 βαθμούς πίσω από τους Πειραιώτες στο UEFA Ranking).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate