Ολυμπιακός: Λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Ντιμπί Κεϊτά

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Ντιμπί Κεϊτά

Ολυμπιακός: Λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Ντιμπί Κεϊτά

Ο 18χρονος αριστερός εξτρέμ Ντιμπί Κεϊτά που ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης Κ19, είναι κοντά στη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό. Προορίζεται για τον Ολυμπιακό Β’.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μία από τις μεταγραφικές υποθέσεις που θα κλείσουν έως την Δευτέρα (31/1) είναι και αυτή του Ντιμπί Κεϊτά. O 18χρονος αριστερός εξτρέμ που έχει ισπανικό διαβατήριο και καταγωγή από το Μάλι προορίζεται για τον Ολυμπιακό Β’.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης (αγωνίζεται στην Κ19 των «μερένχες») και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα επέλθει η συμφωνία.

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία αναμένεται να «κλειδώσει» από στιγμή σε στιγμή.

Με τον ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός τα έχει βρει. Ο Ντιμπί Κεϊτά βλέποντας ότι δύσκολα θα έβρισκε χρόνο και χώρο στην Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν σύμφωνος εξ αρχής με την προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας. Για αυτό το λόγο άλλωστε, δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μιας και του άρεσε το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε, αλλά και το γεγονός ότι είναι πιο πρόσφορο το έδαφος να αναρριχηθεί ταχύτατα στην πρώτη ομάδα.

Σύντομα λοιπόν θα έχουμε οριστικές εξελίξεις για την συγκεκριμένη υπόθεση. Άλλωστε πιέζει κιόλας ο χρόνος, μιας και απομένουν έξι μέρες από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι δε διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης κρατούν περίπου δύο εβδομάδες, με τους Ισπανούς να προσπαθούν - σύμφωνα με τους ρεπόρτερ των «μερένχες» - να βάλει ποσοστό μεταπώλησης στους όρους της συμφωνίας.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate