Ολυμπιακός: Η «καυτή πατάτα» με Ελ Αραμπί και η αισιοδοξία για «deal»

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Η «καυτή πατάτα» με Ελ Αραμπί και η αισιοδοξία για «deal»

Ολυμπιακός: Η «καυτή πατάτα» με Ελ Αραμπί και η αισιοδοξία για «deal»

Υπάρχει μία οικονομική διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ελ Αραμπί, αλλά εκτιμάται ότι στο τέλος θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης θα μείνει στο λιμάνι έως το 2024.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το θέμα με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν είναι και τόσο πολύπλοκο. Δεν είναι όμως και απλό. Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ποδοσφαιριστή. Εκεί έχει «κολλήσει» προς το παρόν και δεν προχωράει η ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη διετία, αλλά δεν είναι ένα εμπόδιο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν φύγουν οι «ερυθρόλευκοι» για την χριστουγεννιάτικη άδεια, οι συμπαίκτες του τον έβλεπαν σίγουρο ότι θα βρισκόταν η «χρυσή τομή» και ότι μέσα στον Ιανουάριο θα έπεφταν οι υπογραφές.

Βέβαια, αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο.

Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει κάνει στην άκρη όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και κυρίως από τη Μέση Ανατολή, δείχνει και τις προθέσεις του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ελ Αραμπί ζητάει ένα συμβόλαιο στα 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, άρα 4 εκατομμύρια συνολικά έως το 2024. Επίσης, είναι δεδομένο ότι τέτοιο συμβόλαιο και ίσως υψηλότερο μπορεί να βρει στα Εμιράτα ή στο Κατάρ.

Προτεραιότητά του, όμως, είναι ο Ολυμπιακός και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Κατά συνέπεια, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι στο τέλος οι δύο πλευρές θα ξεπεράσουν τα τελευταία εμπόδια που έχουν προκύψει και θα δώσουν τα χέρια, έτσι ώστε να πορευτούν μαζί την επόμενη διετία.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate