Ολυμπιακός: Η απουσία του Μπουχαλάκη, οι τρεις στόπερ και οι λύσεις του Μαρτίνς

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Η απουσία του Μπουχαλάκη, οι τρεις στόπερ και οι λύσεις του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Η απουσία του Μπουχαλάκη, οι τρεις στόπερ και οι λύσεις του Μαρτίνς

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναμένεται να απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως καλύφθηκε το κενό του όταν είχε λείψει ξανά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Όλα στραβά πήγαν για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Ριζούπολης. Δεν του έφτανε που έμεινε στο 0-0 και έχασε δύο βαθμούς, έχασε και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Κρητικός χαφ θα χάσει τα επόμενα τρία παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά και το πρόβλημα που δημιουργείται είναι σοβαρό, ειδικά αυτή την περίοδο που απουσιάζουν στο Copa Africa οι Αγκιμπού και Κούντε.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς η απουσία του "Μπούχα" είναι πολύ σημαντική και ειδικά ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος χαφ δεν έχει χάσει πολλά παιχνίδια τη φετινή σεζόν, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πως κάλυψε το κενό του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Το καλοκαίρι είχε απουσιάσει από το εκτός έδρας ματς με τη Νέφτσι Μπακού και ο Ολυμπιακός σε εκείνο το ματς άλλαξε το σύστημα του παίζοντας με τρία στόπερ. Στα χαφ είχε τον Σουρλή και τον Κούντε. Είχε χάσει και το εντός έδρας 1-1 με τη Λουντογκόρετς και σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός είχε παίξει με τρεις στόπερ και χαφ τον Μαντί Καμαρά και τον Κούντε. Δεν έπαιξε επίσης και στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε σε εκείνη την αναμέτρηση με Εμβιλά, Μαντί και Αγκιμπού στη μεσαία γραμμή.

Από το πρωτάθλημα έχει απουσιάσει από το εκτός έδρας 2-1 επί του Παναιτωλικού και ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με Εμβιλά, Μαντί και Αγκιμπού, ενώ είχε λείψει και από το εντός έδρας 1-0 επί του Ιωνικού και τότε είχαν αγωνιστεί οι Εμβιλά, Κούντε, Αγκιμπού.

Στα ματς του καλοκαιριού δηλαδή ο Ολυμπιακός έπαιξε και με τρεις στόπερ όταν δεν είχε τον Μπουχαλάκη, ενώ στα υπόλοιπα το κενό καλύφθηκε κυρίως από Μαντί, Εμβιλά και Αγκιμπού. Πλέον δεν υπάρχει ούτε ο Αγκιμπού, ούτε ο Κούντε που πήρε αυτόν τον ρόλο σε κάποια ματς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate