Ολυμπιακός: Σκληρή κριτική Μαρτίνς μετά τη Ριζούπολη!

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Ολυμπιακός: Σκληρή κριτική Μαρτίνς μετά τη Ριζούπολη!

Ολυμπιακός: Σκληρή κριτική Μαρτίνς μετά τη Ριζούπολη!
Ο Πέδρο Μαρτίνς, φανερά εκνευρισμένος και προβληματισμένος, έκανε σκληρή κριτική στους παίκτες του για την εικόνα τους στο παιχνίδι της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η ισοπαλία με τον ουραγό της βαθμολογίας, Απόλλωνα Σμύρνης, και κυρίως η εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι της Ριζούπολης, είναι λογικό πως έχει προκαλέσει προβληματισμό στον Ολυμπιακό.

Ήδη από χθες (5/1), στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες, σημειώνοντας ότι αν υπάρχει κάτι θετικό, είναι πως «το παιχνίδι θα λειτουργήσει σαν μάθημα ότι τίποτα δεν έχουμε κατακτήσει. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα».

Στη σημερινή προπόνηση, λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών άσκησε, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος, σκληρή κριτική και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο, καθώς η εικόνα της ομάδας στη Ριζούπολη μετά τη διακοπή ήταν πολύ κακή.

Από εκεί και πέρα και ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (9/1, 19:30), ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να παίξει ο Μπουχαλάκης, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τα τεστ για κορωνοϊό, καθώς, τόνισε, «περιμένουμε Λαλά, Ανδρούτσο, Ρόνι Λόπες, αλλά και Σωκράτη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις».
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate