Νέα δημοσιεύματα για Σεμέδο και Πόρτο

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Νέα δημοσιεύματα για Σεμέδο και Πόρτο

Νέα δημοσιεύματα για Σεμέδο και Πόρτο
Επικοινωνιακά παιχνίδια φαίνεται πως κάνει η Πόρτο, η οποία δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακό. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε επικοινωνιακά τεχνάσματα φαίνεται πως επιδίδεται η Πόρτο στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Οι «δράκοι» πριν από μερικές ημέρες είχαν αφήσει να εννοηθεί πως δεν μπορούν να φτάσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού και για αυτό το λόγο είναι αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους.

Σημερινά ρεπορτάζ, όμως, στην χώρα της Ιβηρικής υποστηρίζουν πως η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας επιχειρεί να βρει την «χρυσή τομή» στις συζητήσεις με τους Πειραιώτες για να μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Προτεραιότητα για την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο παραμένει ο δανεισμός του Σεμέδο, με τοποθέτηση υποχρεωτικής οψιόν ύψους 6 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Τα ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» αξιώνουν ένα μεγαλύτερο ποσό, ενώ επιθυμία της διοίκησης είναι να πουληθεί άμεσα ο παίκτης και όχι να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate