Εξετάζει επιθετικό υψηλών προδιαγραφών ο Ολυμπιακός

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Εξετάζει επιθετικό υψηλών προδιαγραφών ο Ολυμπιακός

Εξετάζει επιθετικό υψηλών προδιαγραφών ο Ολυμπιακός
Φημολογούμενο ενδιαφέρον από την Τουρκία έχει προκύψει για την απόκτηση του Τικίνιο και για αυτό τον λόγο δεν αποκλείεται να υπάρξει μεταγραφική έκπληξη στον Ολυμπιακό. 
 
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού και μάλιστα από το… πάνω ράφι, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και δεν αφήνουν ανεπηρέαστους τους «ερυθρολεύκους». 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Όπως αναφέρει στο σημερινό του ρεπορτάζ ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», τις τελευταίες μέρες φημολογείται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία και ειδικά από τη Φενερμπαχτσέ για τον Τικίνιο, κάτι φυσιολογικό με βάση τις εμφανίσεις του Βραζιλιάνου στα δύο ματς που έπαιξε κόντρα στους Τούρκους στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπουν δυνατά για την απόκτησή του, τόσο η Μπεσίκτας, όσο και η Γαλατά. 
 
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει προκύψει οτιδήποτε επίσημο προς την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά επειδή οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, έχουν εντοπίσει επιθετικό με μεγάλη έφεση στο γκολ και υψηλών προδιαγραφών, «με την προοπτική να προσπαθήσει πολύ να τον φέρει άμεσα αν προκύψει κενό στο ρόστερ», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate