Δημοσίευμα στο Μαρόκο: «Διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό-Ελ Αραμπί»

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Δημοσίευμα στο Μαρόκο: «Διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό-Ελ Αραμπί»

Δημοσίευμα στο Μαρόκο: «Διαφορά ανάμεσα σε Ολυμπιακό-Ελ Αραμπί»
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μαρόκο, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός έχουν διαφορά στις συζητήσεις τους για ανανέωση συμβολαίου. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ένα από τα «καυτά» ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός με την έλευση του νέου έτους είναι η ανανέωση συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που λήγει τον Ιούνιο. Σύμφωνα με ιστοσελίδα στο Μαρόκο, ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει διαφορά που αν δεν γεφυρωθεί, ο 34χρονος άσος μπορεί να φύγει, ακόμη και τον Ιανουάριο!

«Εδώ και δύο μέρες ο Ελ Αραμπί έχει το δικαίωμα να μιλά με άλλες ομάδες. Φυσικά δεν θα το κάνει πριν μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός θέλει να ανανεώσει, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει στο συμβόλαιό του, ενώ ο Ολυμπιακός προτίθεται να του προσφέρει διετή συνεργασία. Σύντομα ο Ελ Αραμπί θα έχει την τελευταία και καθοριστική συνάντηση με τη διοίκηση που θα του προτείνει διετές συμβόλαιο αλλά με απολαβές μικρότερες από τα περίπου 2 εκατ. ευρώ που έχει τώρα. Ο Ελ Αραμπί, με τη σειρά του, έχει αποδείξει πως συνεχίζει να είναι το ίδιο παραγωγικός. Αν οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν αίσιο αποτέλεσμα, τότε θα αρχίσει να εξετάζεις τις πολλές προτάσεις που έχει από αραβικές ομάδες», αναφέρει το ρεπορτάζ των Μαροκινών. 
 
Ο Ελ Αραμπί διανύει την τρίτη του σεζόν στον Ολυμπιακό και μετρά 14 γκολ σε 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate