Ο Ζαχάβι ζήτησε να φύγει από την PSV – Θέλει να παίξει από τώρα στον Ολυμπιακό

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Ο Ζαχάβι ζήτησε να φύγει από την PSV – Θέλει να παίξει από τώρα στον Ολυμπιακό

Ο Ζαχάβι ζήτησε να φύγει από την PSV – Θέλει να παίξει από τώρα στον Ολυμπιακό
Ο Εράν Ζαχάβι θέλει να φύγει από την Αϊνχτόφεν, ζήτησε να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του και εμφανίζεται αποφασισμένος να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σχεδόν μία εβδομάδα πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού «παζαριού», ο Ολυμπιακός είναι ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται σε όλα τα επίπεδα και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσουν τις τελικές κινήσεις τους, είτε αυτές έχουν να κάνουν με τους παίκτες που θα αποκτηθούν είτε με τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους (Σεμέδο). Με την περίπτωση τους Εράν Ζαχάβι να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει ένα σπουδαίο deal τις επόμενες ημέρες. Με έναν κορυφαίου επιπέδου ποδοσφαιριστή όπως ο σπουδαίος επιθετικός της Αϊντχόφεν. Ένας ποδοσφαιριστής του επιπέδου «κάνω τη διαφορά», που προφανώς αρέσει. Αλλά που δείχνει αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να μπορέσει να παίξει από τώρα με τη φανέλα των Πειραιωτών!

Το συμβόλαιο του Ισραηλινού επιθετικού με τη διεκδικήτρια του πρωταθλήματος Ολλανδίας PSV ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ζήτησε και θέλει να φύγει από τώρα από την ολλανδική ομάδα. Μάλιστα, η συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα έγινε χθες, μία ημέρα μετά το ντέρμπι με τον Αγιαξ, καθώς ο Ζαχάβι είχε ενημερωθεί από τους διοικούντες την Αϊντχόφεν, ότι πριν το μεγάλο παιχνίδι, δεν θα έμπαινα σε διαδικασία συζήτησης για οποιοδήποτε μεταγραφικό θέμα.

Ο Ζαχάβι, λοιπόν, επανέλαβε στους Ολλανδούς ότι θέλει να φύγει. Και να θέλει να φύγει τώρα, χωρίς να χρειαστεί να λήξει το συμβόλαιό του. Καθώς η οικογένειά του έχει τρομοκρατηθεί από την πρόσφατη ληστεία που έλαβε χώρα στο σπίτι του. Και για αυτόν τον λόγο πιέζει να λυθεί άμεσα η συνεργασία του με την Αϊντχόφεν, δηλώνοντας αποφασισμένος να αποχωρήσει, καθώς η οικογένειά του δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει επικοινωνία εδώ και καιρό με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Επί της ουσίας έχει βρεθεί σημείο επαφής και ο Ζαχάβι φέρεται να θέλει να «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα. Και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί πολύ σύντομα, εάν γίνει πράξη η επιθυμία του και λυθεί το συμβόλαιό του από τώρα! Μια υπόθεση, βεβαίως, διόλου εύκολη, καθώς και φέτος κάνει καταπληκτική χρονιά, έχοντας 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 8 γκολ και 7 ασίστ και παρότι ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο, η παρουσία του θεωρείται κομβική στην PSV. Η οποία, έχει σημασία να το αναφέρουμε, διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ολλανδία. Και δεν θέλει να χάσει έναν από τους πιο σημαντικούς  παίκτες της…

Ο Ζαχάβι έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό από τα περσινά διπλά παιχνίδια των Πειραιωτών με την Αϊντχόφεν, στη φάση των «32» του Europa League. Σε εκείνα τα δύο παιχνίδια είχε σκοράρει συνολικά 4 γκολ(2+2), φτάνοντας κοντά στο να αποκλείσει μόνος του τους Ερυθρόλευκους από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

O Ζαχάβι ξεκίνησε την καριέρα του στη Χάποελ Τελ Αβίβ (2006-11, 128 ματς, 33 γκολ, 10 ασίστ), πήρε μεταγραφή για την Παλέρμο (2011-12, 26 ματς, 2 γκολ, 3 ασίστ), επέστρεψε στο Ισραήλ για τη μισητή Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία έκανε θραύση (2012-16, 157 ματς, 122 γκολ, 28 ασίστ), ενώ το 2016 πήρε μεταγραφή για την κινεζική Γκουανγκζού, έχοντας συνολικά 117 αγώνες, 103 γκολ και 31 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2021 πήγε ως ελεύθερος στην Αϊντχόφεν, κερδίζοντας αμέσως ρόλο βασικού, έχοντας έως τώρα 58 αγώνες, 25 γκολ και 11 ασίστ! Φυσικά αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ της Εθνικής Ισραήλ, με 70 επίσημες συμμετοχές και 33 γκολ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate