Ο Μαρτίνς για μεταγραφές, Λοβέρα και Μανωλά

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Ο Μαρτίνς για μεταγραφές, Λοβέρα και Μανωλά

Ο Μαρτίνς για μεταγραφές, Λοβέρα και Μανωλά

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ενίσχυση του Ολυμπιακού, τον Κώστα Μανωλά και τον Μάξι Λοβέρα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι στο 2022 και ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη της χρονιάς. Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για τις μεταγραφές, τον Μανωλά και τον Λοβέρα, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: Νομίζω πως θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα κρύψει δυσκολίες το παιχνίδι. Ελπίζω σε πολύ καλή παρουσία και νίκη, που είναι ο στόχος.

Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει: Υπάρχουν πράγματα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική λειτουργία. Δουλεύουμε πολύ καλά και προετοιμάζουμε πολύ καλά τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν πολλά να ζητήσω εκτός από την επιθετική λειτουργία. Στη διάρκεια της χρονιάς έχουμε άριστη οργάνωση, αφοσίωση και ισορροπία.

Για τους Μανωλά και Λοβέρα: Με την έννοια του αγωνιστικού ρυθμού δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι όμως σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Σε πολύ καλό επίπεδο. Γενικότερα είναι ήδη έτοιμοι και μπορούν να προσφέρουν από την Τετάρτη κιόλας.

Για τις μεταγραφές: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα που έχουμε. Είναι μία ομάδα πλήρης. Ωστόσο η αγορά είναι ανοιχτή, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προτάσεις θα έρθουν στο γραφείο του προέδρου για αγορές, πωλήσεις και αποχωρήσεις. Θα αντιδράσουμε εάν κάτι συμβεί (μεταγραφικά εννοεί).

Για το Κόπα Άφρικα και την πανδημία: Τον έλεγχο δεν τον έχουμε ποτέ. Να παίρνουμε τα μέτρα ασφάλειας και να είμαστε προσεκτικοί. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως έχουμε τον έλεγχο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate