Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Με πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων"

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Με πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων"

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Με πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων"

Πολλές είναι οι απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός για το αποψινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη και η ενδεκάδα του έχει αρκετά νέα πρόσωπα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση και στη Ριζούπολη θα δώσει το πρώτο παιχνίδι για το 2022. Η ομάδα του Πειραιά, ωστόσο, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τόσο λόγω κορονοϊού όσο και λόγω του Copa Africa.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεση του για την αποψινή αναμέτρηση δώδεκα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους έχουν μείνει εκτός δράσης. Έτσι η ενδεκάδα έχει αρκετά νέα πρόσωπα και φυσικά πρόκειται για ένα ματς που θα αποτελέσει ευκαιρία για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Βατσλίκ έχοντας στο δεξί άκρο της άμυνας τον Καρμπόβνικ, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο. Στην αριστερή πλευρά θα αγωνιστεί ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Αβραάμ, Μπα. Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά θα συνθέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Ο Μασούρας με τον Βρουσάι θα είναι στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Ελ Αραμπί θα αγωνιστεί στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι η εξής:

Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Μπα, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate