Μαντί Καμαρά: «Γι' αυτό δεν πήγα στο Κόπα Άφρικα»

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Μαντί Καμαρά: «Γι' αυτό δεν πήγα στο Κόπα Άφρικα»

Μαντί Καμαρά: «Γι' αυτό δεν πήγα στο Κόπα Άφρικα»

Ο Μαντί Καμαρά εξήγησε για ποιο λόγο δεν ήταν στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Γουινέας, Καμπά Ντιαβαρά για την τελική φάση του Κόπα Άφρικα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Μαντί Καμαρά δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με τον αποκλεισμό του από την τελική αποστολή της Γουινέας που βρίσκεται στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα.

Ο Αφρικανός άσος του Ολυμπιακού εξήγησε ότι οι λόγοι της παραμονής του τελικά στην Ελλάδα, έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στη διακοπή του Νοεμβρίου.

Αρχικά είπε τα εξής στα κανάλια Novasports: «Πάντα προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα θετικά και γι' αυτό δεν νιώθω απογοήτευση. Έχει γίνει μια παρεξήγηση. Στην προηγούμενη κλήση είχα ζητήσει να μείνω εκτός γιατί είχα πόνους και προτίμησα να μείνω για την αποκατάσταση».

Συνεχίζοντας τόνισε: Εκείνοι ίσως πίστεψαν ότι προσπαθώ να αποφύγω τη διαδικασία της Εθνικής, το ταξίδι και την παρουσία μου εκεί. Μαζί με τον Φρανουσουά εξήγησα στους ανθρώπους της εθνικής ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ό,τι κι αν έχει συμβεί θέλω να πιστεύω πως έχει γίνει για καλό. Κρατάω θετική στάση. Δουλεύω και προπονούμαι για να ξεπερνάω τα προβλήματα. Είχα ενοχλήσεις, προτίμησα να μην ρισκάρω. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να πάω, αλλά δεν ήθελα και να παρεξηγηθεί η στάση μου».

Για τον εαυτό του και τη ζωή στον Ολυμπιακό μετά το 0-0 της Ριζούπολης δήλωσε: «Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό συμβαίνει σε κάποια παιχνίδια. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Υπάρχουν στιγμές που ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να περνά λιγότερες καλές στιγμές ή περισσότερες καλές στιγμές. Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι ότι συνεχίζω να δουλεύω για να δώσω στον εαυτό μου και τον σύλλογο ό,τι μπορώ για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να μην είσαι καμιά φορά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ή να είσαι σε πολύ καλή κατάσταση».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Ρίξε μια ματιά!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate