«Μάχη Γαλατάσαραϊ – Μπασακσεχίρ για τον Ονιεκούρου»

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

«Μάχη Γαλατάσαραϊ – Μπασακσεχίρ για τον Ονιεκούρου»

«Μάχη Γαλατάσαραϊ – Μπασακσεχίρ για τον Ονιεκούρου»
Η Γαλατάσαραϊ επιμένει για την απόκτηση του Ονιεκούρου, ενώ τις τελευταίες ώρες μπήκε στο κόλπο για την απόκτηση του Νιγηριανού και η Μπασακσεχίρ, σύμφωνα με τους Τούρκους.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου παραμένει σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ του τούρκικου Τύπου, με τους δημοσιογράφους στη γειτονική χώρα να μπλέκουν τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ, ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα και για την Μπασακσεχίρ.

Ο Νιγηριανός, ο οποίος είχε περάσει στο παρελθόν από την Γαλατάσαραϊ και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις που είχε κάνει με τη φανέλα της Τσιμ Μπομ, συνεχίζει να απασχολεί τα ρεπορτάζ στην Τουρκία.

Στον Ολυμπιακό ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός ακόμα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και αυτό θέλουν να το εκμεταλλευτούν οι ομάδες της γειτονικής χώρας, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν ρεπορτάζ που ήθελαν τη Γαλατάσαραϊ να επιθυμεί την επιστροφή του Χένρι Ονιεκούρου, αλλά τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τους Τούρκους, μπήκε στο κόλπο της απόκτησης του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού και η Μπασακσεχίρ.

Στη γειτονική χώρα μάλιστα αναφέρουν και το ποσό που είναι διατεθειμένη να δώσει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Μπασακσεχίρ προτίθεται να πληρώσει έως και 2.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου.

Τα μισά από όσα έδωσε ο Ολυμπιακός για να τον αγοράσει από την Μονακό. Ένα ποσό βέβαια που δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των Πειραιωτών, οι οποίοι πριν από λίγους μήνες έδωσαν τα διπλά για να τον πάρουν από τη Μονακό.

Από την άλλη η Γαλατάσαραϊ θέλει να πάρει τον Ονιεκούρου ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Αφρικανός με τη φανέλα της Τσιμ Μπομ είχε 22 γκολ και 12 ασίστ σε 71 συμμετοχές.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate